Tgrt Haber

Koskoca Mbaye Diagne'nin düştüğü duruma bak! Geç gelince şoförü otomobilini kaçırdı, o da fırına sığındı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
03 Ocak 2023 11:16 - Güncelleme : 03 Ocak 2023 11:49

Fatih Karagümrük forması giyen Mbaye Diagne'nin başına gelen olay sosyal medyada gündem oldu. Eğlenmek için bir mekana gelen Diagne'nin şoförü saatlerce bekledikten sonra sinirlenip aracı kaçırdı. Mekandan çıktığından ortada kalan Diagne bir fırına sığınıp yardım bekledi.

Galatasaray'da bir dönem forma giyen daha sonrasıda Fatih Karagümrük​'e transfer olan ve başarılı bir performans gösteren Mbaye Diagne​'nin başına gelen bir olay sosyal medyada gündem oldu. Eğlenmek için lüks otomobiliyle geldiği Ataşehir’de bir mekana giren Diagne, şoförüne beklemesini söyledi. Ancak iddiaya göre saatler geçmesine rağmen Diagne dönmeyince duruma sinirlenen şoförü araçla birlikte kayıplara karıştı.

EKMEK FIRININA SIĞINDI

Uzun süre sonra mekandan çıkan futbolcu, otomobilini göremeyince şoförünü aradıysa da ulaşamadı. Araçla birlikte özel eşyaları da giden Diagne, yakınlarda bulunan bir ekmek fırınına sığındı.

ŞOFÖRÜNDEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Burada saatlerce oturup şoförüne ulaşmaya çalışan futbolcunun yardımına polisler ve olaya tanık olan vatandaşlar koştu. Bir süre sonra Diagne’in otomobili bulundu. Diagne, Ümraniye’de kendisine ilgi gösteren vatandaşla bir süre sohbet ettikten sonra otomobiline binerek oradan uzaklaştı. Öte yandan Diagne’nin şoföründen şikayetçi olduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...