Tgrt Haber

Mehmet Büyükekşi'den Süper Kupa Finali için yurt dışı sinyali! Nerede oynanacak?

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
08 Eylül 2023 18:17 - Güncelleme : 08 Eylül 2023 22:37
Mehmet Büyükekşi'den Süper Kupa Finali için yurt dışı sinyali! Nerede oynanacak?

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa finalinin Suudi Arabistan, Katar veya İngiltere’de oynanabileceğini açıkladı.

Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın EURO 2024 Elemeleri D Grubu’nda Ermenistan’ı konuk edeceği karşılaşmanın öncesinde Türkiye Futbol Federasyonu​ (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi​, basın karşısına geçerek gündeme ilişkin değerlendirmede bulundu.

Galatasaray​ ve Fenerbahçearasında oynanacak Süper Kupa​ maçıyla ilgili de konuşan Büyükekşi, dev karşılaşmanın yurt dışında oynanabileceğinin sinyallerini verdi. Finalin adresi için Suudi Arabistan, Katar ve İngiltere’yi işaret eden Büyükekşi, şöyle konuştu:

“Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki Süper Kupa Finali’ni Türkiye’de değil; yurt dışında oynatmayı istiyoruz. Suudi Arabistan Futbol Federasyonu ile ilk görüşmeyi yaptık. İngiltere; Katar olabilir. Ön görüşmeleri yapıyoruz. Türkiye’de oynatırsak, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynatırız.”

"BİZİM ÇOCUKLAR' MOTTOSU DEĞİŞECEK"

Öte yandan Milli Takım ile ilgili çalışmalarının olduğunu belirten Başkan Büyükekşi, "Milli Takım'la ilgili bir takım düşüncelerimiz var. Eskişehir'de bir 'Fan Zone' alanıoluşturduk. Özellikle gençlerin büyük ilgisi var. Milli Takım, ay-yıldızlı bayrağımızı taşıyor ve hepimiz omuz omuza olmamız lazım. 2024 Avrupa Şampiyonası'na katılmakla başlayan bir süreç başlatmak istiyoruz. Önce bir logo oluşturup, 'Bizim çocuklar' mottosunu değiştirip, bizim çocuklar olunca sanki küçümsenmiş gibi oluyor. Nasıl basketbolda '12 Dev Adam' vardı. Bizim de bir slogan bulmamız gerekiyor.Bunun çalışmasını yapacağız. Bir-iki tane marş için denemeler yaptırıyoruz. Almanya'daki Avrupa Şampiyonası finallerine katılırsak, o zamana kadar bu çalışmaları en üst düzeye çıkarmamız lazım" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ferit 9 Eylül 2023 14:57

Ne çok Arap sevicisi oldunuz yaş,hayret verici bir şey.

Sonraki Haber Yükleniyor...