Tgrt Haber

Mehmet Topal sürprizi: Montella'nın yardımcısı oluyor

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
27 Eylül 2023 17:23 - Güncelleme : 27 Eylül 2023 17:32
Mehmet Topal sürprizi: Montella'nın yardımcısı oluyor

Bir dönem Süper Lig'de üç büyük takım forması altında da mücadele eden Mehmet Topal için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Geçen sezon futbolu bırakan Topal'ın A Milli Takım'ın yeni teknik direktörü Vincenzo Montella'nın yardımcısı olacağı ifade edildi. İşte detaylar...

Geçtiğimiz sene futbolu bırakan ve İspanyol ekibi Valencia'nın yanı sıra Süper Lig​ devlerinin de formasını giyen Mehmet Topal​ için sürpriz bir iddia gündeme geldi. 

A MİLLİ TAKIM​ SÜRPRİZİ

A Milli Takım'ın yeni teknik direktörü Vincenzo Montella​'nın adı sır gibi saklanan iki yardımcısından birinin Mehmet Topal olacağı iddia edildi.

Haber Global'de yer alan habere göre;TFF, Montella'nın yardımcılığı için kamuoyunda herkesin üzerinde anlaşacağı bir ismi düşünüyor. Bu doğrultuda gündeme gelen isimlerden birinin eski milli futbolcu Mehmet Topal olduğu belirtildi.

GEÇEN SEZON FUTBOLU BIRAKTI

Mehmet Topal kariyerinde sırasıyla Çanakkale Dardanelspor, Galatasaray, Valencia, Fenerbahçe, Başakşehir ve Beşiktaş formaları giydi. Topal, 2022-2023 sezonu sonunda futbolu resmen bıraktı.

MEHMET BÜYÜKEKŞİ: 'MONTELLA'NIN EKİBİNDE 2 TÜRK YARDIMCI OLACAK'

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Montella'nın imza töreninde, yardımcı ile alakalı gelen soruya, 'Hocamız diğer teknik adamlar gibi kendi ülkesinde yaşayıp maçlardan maça Türkiye'ye gelmeyecek. Montella, Türkiye'de ikamet edecek. Birçok maçı televizyondan değil, yerinden takip edecek. Öte yandan U21 Milli Takımımız da Montella'nın kontrolünde olacak. Hocamızın iki Türk yardımcısı olmasını planlıyoruz. Hem bizim hem hocamızın görüşmeleri olacak. Daha görüşmeler gerçekleşmedi. Görüşmelerden sonra hocamızla beraber karar vereceğiz. İnşallah gelecek hafta kimler olacağını paylaşacağız.'açıklamasını yapmıştı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...