Tgrt Haber

Dünyaca ünlü menajer Mino Raiola hayatını kaybetti iddiaları "yalan haber" çıktı!

28 Nisan 2022 14:40 - Güncelleme : 28 Nisan 2022 20:29
Dünyaca ünlü menajer Mino Raiola hayatını kaybetti iddiaları "yalan haber" çıktı!

Erling Haaland, Paul Pogba, Zlatan Ibrahimovic, Mario Balotelli ve Gianluigi Donnarumma gibi birçok yıldızın temsilciliğini yapan ünlü menajer Mino Raiola hayatını kaybetti iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Raiola, çıkan haberler üzerine Twitter hesabından "ölmedim" paylaşımı yaptı.

Dünyaca ünlü futbolcular Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba, Haaland ve Mario Balotelli'nin menajerliğini yapan Mino Riola'nın geçirdiği hastalık nedeniyle 54 yaşında hayatını kaybettiği öne sürüldü. Dünya futbol camiasını üzen haberi İtalyan gazeteci Tancredi Palmeri duyurdu.  Ocak ayında rahatsızlanarak bir ameliyat geçiren Raiola'nın hastalığına dair o gün de net bir bilgi verilmemişti. 

AKCİĞER HASTALIĞINDAN HASTANEYE KALDIRIMIŞTI

Raiola bir kaynağa göre koronavirüs ile bağlantısı olmayan akciğer hastalığından dolayı hastaneye kaldırılmıştı.  12 Ocak'ta Mino Raiola'nın kişisel Twitter hesabından bir paylaşım yapılmış ve açıklamada “Mino Raiola, anestezi gerektiren rutin bir tıbbi kontrolden geçiyor. Her şey planlıydı ve operasyon acil bir operasyon değildi” ifadelerine yer verilmişti.

Dünyaca ünlü menajer Mino Raiola hayatını kaybetti iddiaları "yalan haber" çıktı!

RİOLA YALANLADI!

İtalyan gazeteci Tancredi Palmeri, Ibrahimovic, Pogba, Haaland, Balotelli gibi yıldızların menajerliğini yapan Mino Raiola'nın hayatını kaybettiği bilgisini paylaşmış futbol dünyasında şok etkisine neden olan bu haber kısa süre içerisinde yalanlandı.

Akciğerindeki rahatsızlık nedeniyle hastanede tedavi gören 54 yaşındaki Raiola, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Dört ayda ikinci kez beni öldürenlere kızgınım. Görünen o ki yeniden diriltme yeteneğine de sahipler" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/MinoRaiola/status/1519657935193923584

DURUMU KRİTİK

Raiola'nın ocak ayında operasyon geçirdiği ve halen tedavi gördüğü Milano'daki San Raffaele Hastanesi'nin Yoğun Bakım Ünitesi Şefi Doktor Alberto Zangrillo, İtalyan haber ajansı ANSA'ya yaptığı açıklamada, "Yaşam mücadelesi veren bir insanın, hayatı hakkında spekülasyon yapan gazetecilere öfkeliyim." ifadelerini kullandı.

ANSA'nın haberinde Raiola'nın durumunun çok ciddi olduğu da belirtildi. Raiola, ocak ayında Milano'daki San Raffaele hastanesinde bir operasyon geçirmişti.

MİNO RİOLA KİMDİR?

Mino Raiola'nın kariyerinde imza attığı transferlerin değeri 600 milyon Euro'dan fazla. İtalyan menajer 1988 yılından bugüne kadar yaklaşık 628 milyon Euro'luk transfer gerçekleştirdi ve şu anda 62,9 milyon dolarlık bir şahsi servete sahipti. İtalyan menajeri en son Adana Demirspor'un Balotelli transferinde yakından takip etmeiş ve Türk futbolseverlerin ilgisini çekmişti. 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...