Tgrt Haber

Mert Günok ile anlaşma sağlandı! İlk maçta sahada...

10 Ağustos 2021 17:02
Mert Günok ile anlaşma sağlandı! İlk maçta sahada...

Son dakika Beşiktaş transfer haberine göre; Gelecek sezon kalesini tecrübeli bir isme emanet etmek isteyen Beşiktaş, Başakşehir'in milli filebekçisi Mert Günok'la anlaşmaya vardı. Başakşehir'i ikna etmeye çalışan siyah-beyazlıların, Mert Günok'u cuma günü Rizespor'la oynanacak sezonun ilk maçına yetiştireceği öğrenildi.

Şampiyonlar Ligi'ni de düşünerek kalesine tecrübeli bir isimle takviye yapmak isteyen Beşiktaş, Mert Günok'la anlaştı. Siyah-beyazlılar, Başakşehir'i ikna için çalışıyor. 32 yaşındaki milli eldiven için 700 bin Euro bonservis ve takasta bir oyuncu teklifine Başakşehir cephesi, 1 milyon 250 bin Euro talebiyle karşılık verdi.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; takasın gündemden çıkmasının ardından, 1 milyon Euro civarında buluşularak transfere nokta koyulması ve Mert'in 2 yıllık imzayı atarak ligin ilk haftasında cuma günü oynanacak Ç. Rizespor maçına yetişmesi hedefleniyor.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...