Tgrt Haber

Mert Günok'tan Uğurcan'ın Milli Takım çıkışına cevap

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
18 Nisan 2023 15:05 - Güncelleme : 18 Nisan 2023 15:20
Mert Günok'tan Uğurcan'ın Milli Takım çıkışına cevap

Beşiktaş'ın tecrübeli file bekçisi Mert Günok, Trabzonsporlu mevkidaşı Uğurcan Çakır'ın, Milli Takım'ın kaleci tercihleri ilgili eleştirisine cevap verdi.

Süper Lig​'de Trabzonspor​'un evinde Beşiktaş​'la 0-0 berabere kaldığı maçta yaptığı 5 kritik kurtarışla siyah-beyazlı ekibin kalecisi Mert Günok​ damga vurmuştu. Dev mücadele sonrasında  sahada yaşanları yorumlayan tecrübeli eldiven, Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır’ın,  A Milli Takım'ın kaleci tercihleriyle ilgili hafta içi yaptığı açıklamalara da cevap verdi.

Derbinin ilk yarısının sıkıcı geçtiğini belirten Günok, "3 puana ihtiyacımız vardı. Trabzonspor sıkıntılı bir dönemden geçtiği için beklemeyi tercih etti. Hücum hattında oyunu açmayı başaramadık. Maç içerisinde bizim adımıza da kopmalar oldu. Bunun nedeni yorulmalar olabilir. Bu maçı puan kaybı olarak görüyoruz” diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

"İŞİME ODAKLIYIM"

Bir muhabirin soru üzerine Mert, Uğurcan Çakır​'ın  geçen hafta içinde, “Milli Takım’da oyuncular ligdeki performansa göre mi orada oynatılıyor, Milli Takım’daki performansa göre mi oynatılıyor, onu çözemedim. Milli Takım’da son oynadığım maçlarda kötü oynamamıştım ve kesilmeyi hak etmemiştim. Oynamayı bekliyordum” sözlerine de yanıt verdi.

Konuyla ilgili maçı sonrası Uğurcan’la konuştuklarını belirten Mert Günok "Mert'in o sözleri benim için söylemediğini biliyorum. Benim açımdan problem yok. Ben sadece işime odaklıyım” ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...