Tgrt Haber

Mert Hakan'ın hareketi dünya basınında alay konusu oldu

12 Nisan 2022 13:35 - Güncelleme : 12 Nisan 2022 14:58
Mert Hakan'ın hareketi dünya basınında alay konusu oldu

Fenerbahçe ile Galatasaray arasından oynanan derbide, Marcao’nun müdahalesi sonrası yerde defalarca yuvarlanan Mert Hakan Yandaş, dünya basınında alay konusu oldu.

Süper Lig’in 32. haftasında oynanan Fenerbahçe- Galatasaray derbisinde iyi bir oyun sergileyen sarı-lacivertli kulüp sahadan 2-0 galibiyetle ayrıldı. Oynanan oyundan çok Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş’ın rakibi Marcao ile yaşadığı pozisyon konuşuldu.

Marcao’nun müdahalesi sonrası yerde defalarca takla atan Mert Hakan, hakemin devam kararından sonra Marcao’nun üzerine yürüdü ve sarı kart gördü. Maçın ardından bu pozisyon hem Türkiye hem de dünya basınında manşetlere taşındı.

“KÜÇÜK BİR ÇOCUK GİBİ”

İngiltere'nin The Sun gazetesi, Mert Hakan'ın pozisyonunu internet sitesi üzerinden paylaştı. The Sun editörleri, Mert Hakan'ın küçük bir çocuk gibi davrandığını belirtti.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...