Tgrt Haber

Mert Hakan Yandaş kaldığı yerden... Bu kez de hakeme kafa tuttu! Sözlerine tepki yağdı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: Tgrthaber.com
29 Haziran 2024 17:39 - Güncelleme : 29 Haziran 2024 17:42

Fenerbahçe'nin Petrolul Ploiesti ile oynadığı hazırlık maçına Mert Hakan Yandaş damga vurdu. Geçen sezonki Galatasaray maçındaki provokatif hareketleriyle gündem olan 29 yaşındaki futbolcu bu kez de maçın hakemine adeta kafa tuttu.

Jose Mourinho yönetiminde yeni sezon çalışmalarına başlayan Fenerbahçe, ilk hazırlık maçında eski Fenerbahçeli Mehmet Topal'ın çalıştırdığı Romanya ekibi Petrolul Ploieşti ile karşı karşıya geldi.

MOURINHO İLE İLK GALİBİYET

35. dakikada Petrolul'un futbolcusu Mario Bratu'nun golüyle geriye düşen sarı lacivertliler, 41. dakikada Edin Dzeko ve 54. dakikada frikikten Miha Zajc'ın golleriyle maçı kazanmasını bildi.

Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe, yeni hocası Jose Mourinho ile ilk galibiyetini almış oldu.

MERT HAKAN YANDAŞ HAKEME KAFA TUTTU

Mücadeleye damga vuran olay ise Mert Hakan Yandaş'ın hakemle arasında geçen diyalog oldu. Yerde kaldığı bir pozisyonda faul bekleyen Yandaş hakeme itiraz etti. Hakeme sert çıkan Yandaş, "Hocam buna çalacaksın. Arkamdan çekiyor" diye çıkıştı. Hakem 'Görmedim' cevabını verince Mert Hakan da "Görmezsin tabi" diyerek karşılık verdi.

Mert Hakan Yandaş kaldığı yerden... Bu kez de hakeme kafa tuttu! Sözlerine tepki yağdı - 1. Resim

Mert Hakan'ın hakeme yönelik bu davranışı sosyal medyada gündem olurken, pek çok futbolsever 29 yaşındaki futbolcuya tepki gösterdi.

Kaynak: Tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...