Tgrt Haber

Mert Hakan'dan kameramana sözlü saldırı!

03 Nisan 2023 13:09 - Güncelleme : 03 Nisan 2023 13:28
Mert Hakan'dan kameramana sözlü saldırı!

Derbide Beşiktaş'a karşı kaybeden Fenerbahçe'de futbolcu Mert Hakan Yandaş bitiş düdüğü sonrası kameramana sözlü saldırıda bulundu.

Spor Toto Süper Lig​'in 27. haftasında derbide Beşiktaş​ karşısında 4-2 mağlup olan Fenerbahçe​'de Mert Hakan Yandaş​'ın maç sonu davranışları yine tartışma yarattı. Bu tip olaylarla sıkça gündeme gelen Mert Hakan Yandaş, gergin halleriyle dikkat çekti.

''NE ÇEKİYORSUN?''

Maça ilk 11 başlayan 28 yaşındaki oyuncu maç sonunda kendisini yakın plandan çeken yayıncı kuruluşun kameramanına sinirlenerek ''Ne çekiyorsun?'' dedi ve kameramanın üzerine yürüdü. Yayına yansıyan ve dikkatlerden kaçmayan bu tepki sosyal medyadan büyük eleştiri aldı. Oyuncuyu teknik ekip ve saha görevlileri yatıştırdı. 

KARAGÜMRÜK KARŞISINDA CEZALI DURUMA DÜŞTÜ

Derbinin 37. dakikasında gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düşen Mert Hakan önümüzdeki hafta Fenerbahçe'nin deplasmanda oynayacağı Fatih Karagümrük karşılaşmasında görev yapamayacak

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Hakem 3 Nisan 2023 14:49

Eee bunları bu kadar gudumlersenız gelir ıste boyle sızı milyonların onunde rezil eder hâke diyorsunuz

Sonraki Haber Yükleniyor...