Tgrt Haber

Mert Müldür hamlesi: Fenerbahçe harekete geçti...

22 Şubat 2022 20:43 - Güncelleme : 22 Şubat 2022 21:16
Sarı-lacivertliler gündemine milli futbolcuyu aldı.

Süper Lig'de bu sezon da şampiyonluğun uzağında kalan Fenerbahçe, yeni sezon için hazırlıklarına şimdiden başladı. Sarı-lacivertliler takıma bir sağ bek takviyesi yapmak isterken gündeme gelen isim ise milli futbolcu Mert Müldür oldu.

Sarı-lacivertliler gündemine milli futbolcuyu aldı.

Fenerbahçe'de gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız verildi. Takıma bir golcü takviyesi yapmak isteyen Kanarya, aynı zamanda sağ ve sol bek mevkileri için de girişimlerini sürdürüyor.

Yeni hocasını yakın bir zamanda açıklamayı planlayan sarı-lacivertliler, gelecek sezon 7+4'e düşecek olan yabancı sınırlaması nedeniyle gündemine Mert Müldür'ü aldı. Fenerbahçe, sağ bek ve stoperde görev alabilen milli futbolcu için ilk olarak satın alma opsiyonlu kiralama formülü üzerinde duruyor.

MERT MÜLDÜR KİMDİR?

Mert Müldür 3 Nisan 1999 yılında Avusturya'nın Viyana şehrinde dünyaya geldi. Avusturya'da futbol hayatına başlayan Mert Müldür, İtalyan ekibi Sassuolo'da sağ bek ve stoper bölgelerinde görev alabiliyor.

Avusturya'da yetişen ve çok küçük yaşlardan itibaren futbola ilgi duyan Mert Müldür Sassuolo'da 17 numaralı formayı giyiyor. Milli takımımızda da görev alan 1, 88 metre boyundaki başarılı futbolcu Mert Müldür futbol hayatına 2006 yılında Rapid Wien alt yapı takımında başladı. 2006-2017 yılları arasında Rapid Wien takımının alt yapısında oynayan Mert Müldür bu dönemde kendini geliştirdi. Futbol hayatı konusunda kendini geliştiren Mert Müldür 2017- 2019 yılları arasında Rapid Wien takımında profesyonel anlamda futbol oynamaya başladı. Başarılı ve genç futbolcu Mert Müldür 2019 yılı itibari ile Sassuolo takımında futbol oynamaya başladı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...