Tgrt Haber

Mertens, Immobile hakkında konuştu! 'Sadece bir Ciro var'

Editör: Eyüp Ensar Yeşil / Kaynak: tgrthaber.com
22 Temmuz 2024 23:18 - Güncelleme : 22 Temmuz 2024 23:44
Mertens, Immobile hakkında konuştu! 'Sadece bir Ciro var'

Galatasaray'da Dries Mertens, Ciro Immobile'nin Beşiktaş'a transfer olmasından dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Dries Mertens eski takımı Napoli, kariyeri ve Beşiktaş'ın yeni transferi Ciro Immobile'yle ilgili açıklamalarda bulundu.

"ESKİ EVİMİ ÖZLÜYORUM"

İtalyan basınından La Gazetta della Sport'un sorularına cevap veren tecrübeli oyuncu futbolu bıraktıktan sonraki planlarıyla ilgili, "Napoli'de yaşamak istiyorum. Eski evimi ve hayatımın birçok yönünü özlüyorum. Futbol benim hayatım ancak kendimi bir antrenör olarak görmüyorum." dedi.

Eski takımı Napoli'yle ilgiliyse Mertens şunları söyledi, "Conte iyi bir insan ve harika bir antrenör. Takıma doğru bir zamanda geldi."

SON DAKİKA | Galatasaray, Dries Mertens'te mutlu sona ulaştı- Son Dakika  Spor Haberleri | NTVSpor

"SÜPER LİG'İ SEÇEN HARİKA BİR FORVET"

Belçikalı forvet Dries Mertens, Beşiktaş'ın yeni golcü transferi Ciro Immobile için, "Ona Türkiye'de sadece bir Ciro olduğunu söyledim. Şaka bir yana Türkiye'ye geldiği için mutluyum. O da Süper Lig'i seçen bir diğer harika forvet." açıklamasında bulundu.

Beşiktaş, Ciro Immobile transferinin maliyetini açıkladı | Transfermarkt

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...