Tgrt Haber

Messi ABD'ye çabuk ısındı! 2 gol, 1 asist

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
26 Temmuz 2023 06:35 - Güncelleme : 26 Temmuz 2023 06:51
Messi ABD'ye çabuk ısındı! 2 gol, 1 asist

Lionel Messi, ABD ekibi Inter Miami formasıyla çıktığı ikinci maçta da farkını ortaya koydu. Arjantinli yıldız, takımının Atlanta United'ı 4-0 yendiği maça 2 gol, 1 asistle damga vurdu.

Kariyerini ABD ekibi Inter Miami'de sürdürme kararı alan Lionel Messi​, yeni takımında fırtınalar estiriyor. Kuzey / Orta Amerika Ligler Kupası'nın 2'ilk haftasında Cruz Azul karşısında uzatma anlarında attığı firikik golüyle galibiyeti getiren Messi, Atlanta United ile oynadıkları ikinci hafta maçında tam anlamıyla hegemonyasını ortaya koydu.

BUSQUETS DE SAHNE ALDI

Zorlu müsabaka Inter Miami'nin 4-0'lık üstünlüğüyle sona ererken Lionel Messi maçı 2 gol ve 1 asistle tamamladı. Miami'nin gollerini 8 ve 22'nci dakikalarda Messi'den, 44 ile 53'üncü dakikalarda Robert Taylor kaydetti. Inter Miami'de Christopher McVey, 84'üncü dakika kırmızı kartla cezalandırıldı. Atlanta United'da ise Thiago Almada penaltı kaçırdı.

Öte yandan Inter Miami'nin yeni transferlerinden Sergio Busquets maçta 72 dakika, Lionel Messi ise 78 dakika süre aldı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...