Tgrt Haber

Messi'nin sahaya çıkacağı tarih belli oldu! En ucuz bilet 1387 dolar

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Miami Herald
20 Haziran 2023 16:52 - Güncelleme : 20 Haziran 2023 17:04
Messi'nin sahaya çıkacağı tarih belli oldu! En ucuz bilet 1387 dolar

PSG ile yolların ayıran ve ABD ekibi Inter Miami'ye imza atan Messi'nin Cruz Azul karşısında forma giyeceği ilk maçın tarihi belli oldu. 

Arjantinli dünya yıldızı Lionel Messi​ yeni takımı Inter Miami'de sahne almaya hazırlanıyor. Konuya ilişkin açıklama, ABD Ligi (MLS) ekibinin sahibi Jorge Mas'tan geldi.

21 TEMMUZ'DA SAHADA 

Miami Heral'da yer alan habere göre Mas, MLS​'e verilecek arada düzenlenecek turnuvada Lionel Messi'nin ilk maçına çıkmasını planladıklarını söyledi. Bu turnuvada 21 Temmuz'da Inter Miami, Cruz Azul'la karşılaşacak.

Mas, "2022 Dünya Kupası için Doha'ya gitmeden önce Messi, Miami'de antrenman yapıyordu ve burada kaldığı sürede neler yaşanabileceğini görüdk. Messi'yi takıma dahil edebilmek için ligde herhangi bir kural değişikliği yapmadık" ifadelerini kullandı.

"MESSİ'DEN ÖNCESİ VE SONRASI..."

Arjantinli yıldızın lige büyük bir katkı sağlayacağını belirten Mas, "ABD'de spor hakkında konuştuğumuzda artık Messi'den önce ve sonra olarak adlandıracağız. Dünyanın en iyi oyuncusunun burada olması hem ligimiz hem de ABD'deki futbol ekosistemi için çok önemli bir şey. Messi buraya kupalar kazanmak ve başarı elde etmek için geldi" açıklamasında bulundu.

Bu arada Cruz Azul maçı için en ucuz biletin, 1.387 dolar olduğu açıklandı. 

Kaynak: Miami Herald

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...