Tgrt Haber

Messi'ye dudak uçuklatan teklif! Ronaldo'yu ikiye katlıyor

04 May 2023 12:54 - Güncelleme : 04 May 2023 13:07
Messi'ye dudak uçuklatan teklif! Ronaldo'yu ikiye katlıyor

Suudi Arabistan temsilcisi Al Hilal, PSG'de kadro dışı bırakılan Lionel Messi’ye talip oldu. Bu transfer için dudak uçuklatıcı bir meblağ ayıran Pro Lig ekibi, Ronaldo'nun Al Nasrr transferini ikiye katlayabilir!

Fransa 1. Ligi'nde (Ligue 1) lider durumda bulunan Parist St. Germain'in (PSG) evinde Lorient'e 3-1 yenildiği maçın ardından fatura, takımın süper yıldızı Lionel Messi​'ye kesilmişti. Maç sonrası bir reklam filmi çekimi için izinsiz olarak Suudi Arabistan​'a gittiği ortaya çıkan Arjntinli yıldız, PSG​ yönetimi tarafından kadro dışı bırakılmıştı.

Bu gelişme sıcaklığını korurken Messi hakkında çarpıcı bir transfer iddiası gündemin ilk sırasına oturdu. İngiliz Daily Mail’in haberine göre Suudi Arabistan​ Pro Lig ekiplerinden Al-Hilal​, Messi’yi kadrosuna katmak için harekete geçti ve bu transfer için Suudi Arabistan​ hükümetinden de destek sözü aldı.

Messi'ye dudak uçuklatan teklif! Ronaldo'yu ikiye katlıyor

RONALDO'NUN UNVANINI SÖKEBİLİR

Daily Mail, Al-Hilal’ın Messi’ye teklif etmeye hazırlandığı rakamın 320 milyon sterlin olduğunu öne sürdü. İddiaya konu teklifi kabul etmesi halinde Messi’nin kazanacağı yıllık ücret, bir diğer Pro Lig takımı Al Nassr'a sezon başında transfer olan Cristiano Ronaldo’nun yıllık kazancını ikiye katlayacak. Nitekim Cristiano Ronaldo​'nun, yıllık yaklaşık 165 milyon sterlin kazanıyor. Portekizli yıldız, bu ücretle tarihin en pahalı sözleşmesine imza atan futbolcu olmuştu. Ancak Messi'nin olası Al-Hilal​ transferi, bu unvanın da Arjantinli süperstara geçmesi anlamını taşıyacak. 

PSG​ İLE İPLERİ KOPARMAK ÜZERE

Öte yandan İtalyan gazeteci Fabrizio Romano, Lionel Messi​'nin kadro dışı kararı sonrası PSG’den ayrılmaya kesin olarak karar verdiğini iddia etti. Romano'ya göre yıldız futbolcu, PSG​'nin bir süre önce teklifi ettiği yeni sözleşmeyi geri çevirmeye kararlı. Arjantinli futbol efsanesi, mevcut sözleşmesiyle Fransız ekibinden yıllık 31 milyon euro maaş alıyor.

Bu arada Messi’nin adının geçtiği bir diğer kulüp ise eski İngiliz futbolcu David Beckham’ın sahibi ve başkanı olduğu Amerika MLS ekibi Inter Miami. Dış basında yer alan haberlere göre Beckham, Messi’ye kulüpte hisse sahibi olacağı bir sözleşme teklif sundu.

Sonraki Haber Yükleniyor...