Tgrt Haber

Kripto para çıkarmaya hazırlanan Mesut Özil şimdi de kulüp satın alacak

30 Aralık 2021 13:55
Kripto para çıkarmaya hazırlanan Mesut Özil şimdi de kulüp satın alacak

Fenerbahçe’nin dünyaca ünlü yıldızı Mesut Özil, kulüp başkanlığına soyunuyor. Özil’in TFF. 2. Lig takımı Çorum FK’ya talip olduğu iddia edildi.

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü futbolcusu “M10 Token” ismiyle kendi kripto parasını çıkaracağını duyurmasının ardından bir ilke daha imza atıyor. Mesut Özil’in Çorum FK’yı satın almak istediği iddia edildi. İddialarla ilgili Çorum FK’nın başkanı Fatih Özcan, Süper Lig’den dünyaca ünlü bir ismin takıma talip olduğunu açıklamıştı.

"MESUT ÖZİL BAŞKAN OLACAK"

TFF 2. Lig ekiplerinden Çorum FK’nın başkanı Fatih Özcan, daha önce yaptığı açıklamada takıma dünyaca ünlü bir ismin talip olduğunu söylemişti. Çorum Hakimiyet Gazetesi'nde yer alan haberde Çorum FK'ya Fenerbahçe’nin dünyaca ünlü futbolcusu Mesut Özil’in talip olduğu iddia edildi.

Futbolu bıraktıktan sonra başkanlık yapmak istediği öğrenilen 32 yaşındaki Özil’in Fenerbahçe’de birlikte forma giydiği Çorumlu olan takım arkadaşı İrfan Can Kahveci’den de kulüple ilgili bilgi aldığı belirtildi.

ÇORUM FK BAŞKANINDAN AÇIKLAMA

Önceki gün düzenlediği basın toplantısında Çorum FK Başkanı Fatih Özcan, kulübe talibin olduğunu ancak önceliğin Çorumluların olduğunu belirtmişti. Özcan basına verdiği demeçte takım için birçok talibin olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı: Süper Lig takımının talip olduğu teklifini vekilimiz getirdi. Hedef bir üst lig olmalı. Dünyaca ünlü bir futbolcu talip, Süper Lig kulübü talip, büyük bir firma talip. Önce Çorumluları görelim çıksınlar onlar çıtayı yükseltsinler. Karar defterine harcanan para bağışlanacak diyerek gelecek. Görev sürecinde de borçtan sorumludur.

KENDİ KRİPTO PARASINI ÇIAKRACAĞINI DUYURMUŞRU

Kasım ayında sosyal medya hesabı Twitter üzerinden “çok yakında” notuyla paylaşım yapan yıldız futbolcu ''M10 Token'' isimli kendine ait kripto para çıkaracağını duyurmuştu. 

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...