Tgrt Haber

Mesut Özil, 'Daha iyi oynamam gerekiyor'

13 Ağustos 2014 17:40
Mesut Özil, 'Daha iyi oynamam gerekiyor'

Mesut Özil, kendini geliştirerek kulübündeki ikinci sezonunda daha iyi oynaması gerektiğini söyledi.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'ın yıldız futbolcusu Mesut Özil, kendini geliştirerek kulübündeki ikinci sezonunda daha iyi  oynaması gerektiğini söyledi.  Alman basınına konuşan Özil, Arsenal'da geçen sezon performansını  yeterli bulmadığını belirterek, "Her açıdan gelişmem gerekiyor. Kaleye daha çok  şut çekmeli ve hava hakimiyetimi geliştirmeliyim" ifadelerini kullandı.
 
İngiltere'de ikinci sezonunun başlamasını dört gözle beklediğini ve  ilk senesinde yaşadığı deneyimlerden de faydalanacağını söyleyen Özil,  "İngiltere'de, Londra'da bulunmaktan ve özellikle Arsenal forması giymekten çok  mutluyum" dedi.
 
Arsenal'da geçen sezon gösterdiği performans nedeniyle  eleştirilmesinin normal olduğunu kaydeden Türk asıllı Alman oyuncu, "İşler  yolunda gitmediğinde eleştiri olacaktır. Bana karşı yapılan eleştiriler ise bazen  yapıcı, bazense haksızdı. Kendi performansımı değerlendirecek kapasiteye sahibim  ve Arsene Wenger ile taraftarların beni nasıl değerlendirdiğini biliyorum"  ifadesini kullandı.
 
Özil, Premier Lig'de şampiyonluk yarışında en az 5 takım olması  nedeniyle zorlu bir mücadele sergileyeceklerini, katıldığı turnuvalarda elinden  gelenin en iyisini yapmayı amaçladığını vurguladı.
 
Geçen sezon Arsenal formasıyla 42 maça çıkan 25 yaşındaki oyuncu, 7  gol ve 14 asistlik bir performans sergilemişti.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...