Tgrt Haber

Mesut Özil futbolu bıraktı!

22 Mart 2023 14:16 - Güncelleme : 22 Mart 2023 17:07

Ülkemizde de forma giyen dünyaca ünlü yıldız Mesut Özil futbolu bıraktığını açıkladı.

Ülkemizde Fenerbahçe, ve Medipol Başakşehir formaları da giyen dünyaca ünlü yıldız Mesut Özil futbolu bıraktığını sosyal medya hesaplarından duyurdu. 35 yaşındaki Mesut Özil yaptığı paylaşımda bu kararının ardında geçirdiği sakatlıkarın yattığını vurguladı.

Mesut Özil kariyerinde Dünya Kupası da dahil olmak üzere 11 kupa kazandı.

Yıldız futbolcu Instagram ve Twitter hesaplarından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Herkese merhaba. Uzunca bir süre düşündükten sonra profesyonel futboldan emekli olduğumu duyuruyorum. 17 yıl süren ayrıcalıklı profesyonel futbol hayatım oldu ve bu fırsat için inanılmaz şanslıyım. Son aylar ve haftalarda bazı sakatlıkların ardından emeklilik kararını vermem açık hale geldi.

Unutulmaz hatıralar ve duygularla yüklü harika bir yolculuktu. Schalke 04, Werder Bremen, Real Madrid, Arsenal ve Başakşehir'e, beni destekleyen takım arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Aile üyelerime ve yakın arkadaşlarıma özel teşekkür ederim. Bu yolculukta hayatımın bir parçası oldular.

Eşim ve çocuklarımla önümdeki geleceğe bakıyorum. Zaman zaman sosyal medya kanallarımda benden duyacaksınız. Yakında görüşürüz."

Mesut Özil kariyerinde 707 maça çıkarken 120 gol atıp 213 asiste imza attı. 

https://twitter.com/m10/status/1638498659640791040

ARDA GÜLER'DEN MESUT ÖZİL PAYLAŞIMI

Fenerbahçe'nin 10 numarası Arda Güler, takımın eski 10 numarası Mesut Özil'e veda paylaşımı yaptı. Mesut Özil'le beraber yaptığı bir antrenman görüntüsünü Instagram hikayesinden paylaşan Arda Güler, ''Genç bir futbolcu için idollerinden biriyle sahada yan yana oynamış olma duygusu tarif edilemez bir mutluluk. Küçükken videolarını izleyerek senden öğrendiklerimden, aynı forma altında oynadığımız günlere kadar bana öğrettiğin her şey için sonsuz teşekkürler abi. Yolun hep açık olsun'' ifadelerini kullandı.

Mesut Özil futbolu bıraktı!

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...