Tgrt Haber

Mevlüt adım adım Galatasaray'a

24 May 2014 18:40
Mevlüt adım adım Galatasaray'a

Mevlüt’ü ikna eden G.Saray, şimdi de kulübü Saint-Etienne’i ikna edecek...

Milli oyuncuyla 3+1 yıllık anlaşan G.Saray’da, Bülent Tulun pazartesi günü Fransa’da kulübüyle masaya oturacak. S.Etienne 5 milyon istiyor. G.Saray 2.5 veriyor. Mevlüt ayrılmak istediği için Aslan’ın eli güçlü. Galatasaray Mevlüt Erdinç’in tapusunu almak için harekete geçti. İstanbul’da menajer Pierre Floret’le yapılan görüşmeler sonunda Mevlüt’le anlaşan G.Saray şimdi de tapusunu almak için pazartesi günü Fransa’ya çıkartma yapıyor. Dış İlişkiler Sorumsulu Bülent Tulun, Saint Etienne’li yöneticilerle bonservis konusunda son pürüzleri gidermek için çaba gösterecek. Fransız ekibi Mevlüt’ü satmak için 5 milyon euro istiyor. G.Saray ise 2.5 milyon euro öneriyor. Mevlüt Erdinç’in ayrılmak istediğini kulübe iletmesi, Sarı-Kırmızılılar’ın en büyük kozu. Bu yüzden G.Saray’ın 3 milyon euroluk bir rakama anlaşma yapması bekleniyor.
TOPLAM MALİYET 13 MİLYON EURO
Yönetim, Mevlüt’ün menajeri Pierre Floret’le yapılan görüşmelerde 3+1 yıllık anlaşmaya varmıştı. Mevlüt’e 2.2 milyon euro net yıllık ücret ödeyecek olan G.Saray, maç başı da 10 bin euro verecek. Mevlüt’ün yıllık kazancı 2.5 milyon euroyu bulacak. 4 yıllık maliyeti 10 milyon euro olan Mevlüt’ün bonservisinin de 3 milyon euroya alınması halinde 13 milyon euroluk bir rakam ortaya çıkacak.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...