Tgrt Haber

Mevlüt Erdinç Fenerbahçe'ye derken Galatasaray'a mı

22 May 2014 18:15
Mevlüt Erdinç Fenerbahçe'ye derken Galatasaray'a mı

Fenerbahçe ile Galatasaray bu kez de Mevlüt Erdinç transferinde karşı karşıya geldi! İlk olarak Beşiktaş'ın ilgilendiği, ardından Fenerbahçe'nin görüşmelere başladığını borsaya bildirdiği golcü oyuncu için bu kez de Galatasaray devreye girdi!

Fenerbahçe'nin imza aşamasına getirdiği transferde Galatasaray son dakika atağı yaptı! Sarı kırmızılı kulübün Başkanı Ünal Aysal, Mevlut Erdinç'in menajeri ile İstanbul'da bir araya geldi. Başkan Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun'un da yer aldığı görüşmede sarı kırmızılılar, Mevlüt icin teklif sundu. Şu anda Milli Takım kampında bulunan Mevlüt'ün, kamp sonrası teklifleri değerlendirmesi bekleniyor. Hatırlanacağı üzere yeni transfer döneminde Mevlüt'ün adı ilk olarak Beşiktaş ile anılmıştı. Ancak Beşiktaş yönetimi'nin yüksek maliyet nedeniyle bu transferden vazgeçtiğini açıklamasından sadece saatler sonra, Fenerbahçe'den sürpriz bir açıklama gelmişti. Sarı lacivertliler, Mevlüt Erdinç ile görüşmelere başladıklarını KAP'a bildirmişlerdi. Bu da Mevlüt'ün artk Fenerbahçe'de oynayacağı şeklinde yorumlanmıştı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...