Tgrt Haber

Michy Batshuayi iddialı konuştu! 'Fenerbahçe'ye gol atmak için oraya gideceğim'

Editör: Eyüp Ensar Yeşil / Kaynak: tgrthaber.com
17 Eylül 2024 22:36 - Güncelleme : 17 Eylül 2024 22:40
Michy Batshuayi iddialı konuştu! 'Fenerbahçe'ye gol atmak için oraya gideceğim'

Trendyol Süper Lig'in 3. hafta erteleme maçında Galatasaray, evinde Gaziantep FK'yi 3-1'lik skorla mağlup etti. Maçın ardından sarı-kırmızılı takımın Belçikalı golcüsü Batshuayi açıklamalarda bulundu.

Trendyol Süper Lig’de 3. hafta erteleme maçında Galatasaray​, evinde misafir ettiği Gaziantep FK’yı 3-1'lik skorla mağlup etti. Sarı-kırmızılılara galibiyeti getiren goller 11. dakikada Barış Alper Yılmaz​, 26. dakikada Yunus Akgün​ ile 76. dakikada Michy Batshuayi’den geldi.

Karşılaşmanın ardından sarı-kırmızılı takımın Belçikalı yıldızı açıklamalarda bulundu. 

"ZAFERLERE TAŞIMAMIZ GEREKİYOR"

Fenerbahçe derbisi öncesi güven kazandıklarını söyleyen Batshuayi, "İyi maç oynadık. Fenerbahçe derbisi öncesinde güven kazandık. Üç tane büyük forvet var, hepimiz Galatasaray'a katkı vermek için buradayız. Hep beraber uyum yakaladık. Galatasaray'ı zaferlere taşımamız gerekiyor." dedi.

"FENERBAHÇE'YE GOL ATMAK İÇİN GİDECEĞİM"

Yıldız golcü, eski takımı Fenerbahçe ile ilgili olarak ise "Fenerbahçe maçına gitmek benim için özel durum. Fenerbahçe'ye gol atmak ve kazanmak için oraya gideceğim." şeklinde konuştu. 

Michy Batshuayi, ilkleri yaşadı - Galatasaray Haberleri

 

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Aylin17 Eylül 2024 22:47

Batshuayi yine kendini gösterdi, Galatasaray bu sezon güçlü bir kadroya sahip

Sonraki Haber Yükleniyor...