Tgrt Haber

Michy Batshuayi'nin talipleri artıyor! Devre arası yolcu

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Türkiye Gazetesi
15 Kasım 2023 09:59 - Güncelleme : 15 Kasım 2023 09:30
Michy Batshuayi'nin talipleri artıyor! Devre arası yolcu

Menajerinin Katar’a götürmek istediği Michy Batshuayi, Belçika ekipleri Antwerp ve Club Brugge'un radarına girdi. Fenerbahçe ile bir sezon daha mukavelesi olan Batshuayi devre arası satılabilir.

Fenerbahçe'de Michy Batshuayikonusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor.

YEDEK KALDIĞI İÇİN MUTSUZ

Yedek kaldığı için mutsuz olan ve bunu zaman zaman dışa da vuran Belçikalı forvetin ara transfer döneminde takımdan ayrılması bekleniyor.

BELÇİKA EKİPLERİ KANCA ATTI

Teknik direktör İsmail Kartal’ın ligde hamle oyuncusu, Avrupa kupalarında ise bir numaralı golcü olarak gördüğü Belçikalı forvetin adı Belçika ekipleri Antwerp ve Club Brugge ile anılıyor.

Acil forvet arayan iki kulüp için Batsman’ın uygun bir forvet olduğu ifade ediliyor.

4.5 MİLYON EURO'YA GİDEBİLİR

30 yaşındaki futbolcunun menajeri N’Diaye, Batshuayi’yi yüksek maaş için Katar’a götürmek istese de Belçika basınında Antwerp ve Club Brugge için mantıklı tercih olabileceği yazılıyor.

Sarı-lacivertlilerin bonservisine 3,5 milyon Euro vererek Chelsea’den aldığı ve Fenerbahçe ile bir yıllık daha mukavelesi bulunan golcünün 4-5 milyon Euro bandında bir rakama alınabileceğine vurgu yapılıyor.

AVRUPA GOLCÜSÜ

İsmail Kartal’ın genelde Avrupa maçlarında kullandığı Batsman, dokuz maçta dört gol iki asist yaparken ligde altı maçta süre alıp henüz golle tanışamadı.

Kaynak: Türkiye Gazetesi

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...