Tgrt Haber

Milan, Arda Güler için gözünü kararttı! İki yıldızlı takas planı

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Tuttosport
18 Haziran 2023 16:35 - Güncelleme : 18 Haziran 2023 16:50
Milan, Arda Güler için gözünü kararttı! İki yıldızlı takas planı

İtalyan basını, Fenerbahçe'nin ele avuca sığmaz yıldız adayı Arda Güler için Milan'ın dev bir takas planı yaptığını yazdı. İşte masadaki o isimler...

Fenerbahçe​'de gösterdigi performansla sadece sarı-lacivertli taraftarların değil tüm Türk futbolseverlerin gözbebeği haline gelen Arda Güler​'in talepleri her geçen gün artıyor. Arda'yı radarına alan kaleplere İtalyan devi Milan​ da eklendi.

KETELAERE'NİN YERİNE...

İtalya'nın Tuttosport gazetesinin haberine göre, geçtiğimiz yaz Brugge'dan transfer ettiği Charles De Ketelaere'den beklediği verimi alamayan Milano ekibi, bu futbolcuyu satarak, Arda Güler ile kadrosuna katmak istiyor. Ancak Arda'nın 17.5 milyon euroluk serbest kalma bedelini düşürmek isteyen Serie A eibinin takas planı var. Habere göre Milan yönetimi kadrosunda yer verdiği Belçikalı golcü Divock Origi veya Hırvat forvet Ante Rebic'ten birini takas olarak Fenerbahçe'ye önerecek.

Buna karşın Edin Dzeko'nun menajerini görüşme yapmak üzere İstanbul'a getirten Fenerbahçe'nin, Milan'ın ilgisine nasıl bir karşılık vereceği merak konusu. 

2893295#

Kaynak: Tuttosport
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...