Tgrt Haber

Milot Rashica, Galatasaray'da kalacak mı? Menajeri açıkladı

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Ajansspor
01 May 2023 21:31 - Güncelleme : 01 May 2023 21:35
Milot Rashica, Galatasaray'da kalacak mı? Menajeri açıkladı

Galatasaray'ın Premier Lig ekibi Norwich City'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Milot Rashica'nın menajeri Aykut Erçetin, Kosovalı yıldızın geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Galatasaray​'ın yaz transfer döneminde Norwich City'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Milot Rashica​'nın gelecek sezon için Vincent Kompany'nin hocalığını yaptığı Premier Lig'nin yeni ekibi Burney'le anlaştığı iddia edildi. 

Milot Rashica'nın geleceğiyle ilgili Türkiye temsilcisi Aykut Erçetin'den açıklama geldi.

"RASHİCA, GALATASARAY'DA ÇOK MUTLU"

Radyospor'da Salim Manav'ın konuğu olan Aykut Erçetin, "Milot Rashica ilk 11'in vazgeçilmez ismi oldu. Okan Hoca (Buruk), Milot Rashica'nın hem hücuma hem de defansa sağladığı katkıdan çok memnun. Milot Rashica tamamiyle şampiyonluğa odaklınıyor. Hedefi Galatasaray'da şampiyonluk yaşamak. Milot Rashica, Galatasaray'da ve Türkiye'de olmaktan çok mutlu. Milot Rashica'nın gönlü Galatasaray'da kalmaktan yana." dedi. 

BURNLEY​ İDDİALARI

Milot Rashica'nın adının sık sık İngiltere ekibi Burney ile anılması hakkında da konuşan Erçetin, "Hani derler ya; birisi bir kuyuya taşar atar, kırk kişi çıkartamaz" diye. Bu iddia da tam bu şekilde bir iddia. Milot Rashica'nın, Galatasaray'a transfer süreci yaklaşık 2 ay sürmüştü. Milot Rashica'ya herkes Norwich City'den hatırlıyor ama Werder Bremen performansı çok iyiydi o dönem Leipzig'de oyuncuyu çok istemişti." cevabını verdi.

Kaynak: Ajansspor

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...