Tgrt Haber

Mourinho'nun maaşı belli oldu! Fenerbahçe kesenin ağzını yırttı

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Telegraph
03 Haziran 2024 06:47 - Güncelleme : 03 Haziran 2024 07:19
Mourinho'nun maaşı belli oldu! Fenerbahçe kesenin ağzını yırttı

İsmail Kartal'ın yerine Jose Mourinho'yu getiren Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü teknik adama ödeyeceği yıllık ücret dudak uçuklattı.

Geride kalan sezonu, kendi puan rekorunu kırmasına rağmen, şampiyonluk için büyük mücadele verdiği Galatasaray'ın arkasında ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe​ yeni sezon için gözünü karartırken ilk adımını teknik direktör koltuğu için attı. İsmail Kartal​ ile yollarını ayıran sarı-lacivertliler, takımı dünyaca ünlü Portekizli​ çalıştırıcı 2 yıllığına Jose Mourinho​'ya emanet etti.

BONUSLAR HARİÇ 700 MİLYON LİRA!

Büyük ses getiren bu transferin ardından Mourinho'nun Fenerbahçe'den alacağı yıllık ücret de merak konusu oldu. Fenerbahçe'nin Mourinho'ya, 2 yıl için yardımcılarıyla birlikte toplamda 46 milyon euro kazanacağı öne sürülürken, tecrübeli çalıştırıcının alacağı yıllık ücret de ortaya çıktı.

Mourinho'nun maaşı belli oldu! Fenerbahçe kesenin ağzını yırttı - 1. Resim

Portekizli teknik direktörün, bonuslar hariç Fenerbahçe'den 2 senede toplam 20 milyon euro yani yaklaşık 700 milyon lira alacağı öğrenildi. Portekizli hocanın yardımcılarına ise toplamda yaklaşık 2 milyon euro ödenecek.

İKİ ESKİ YARDIMCISI YOLA ÇIKIYOR

İngiliz yayın organı Telegraph'ta yer alan habere göre; Mourinho, Tottenham Hotspur'daki eski asistanı Ricardo Formosinho ile Fenerbahçe'de yeniden bir araya gelecek. Mourinho'nun Porto'da birlikte Şampiyonlar Ligi'ni kazandığı takımda olan yardımcı antrenör Formosinho'yu ekibine katacağı bir diğer iddia.

Kaynak: Telegraph

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...