Tgrt Haber

Murat Sancak rakip takımın yıldızına sahada teklif yaptı: "Bunu alıyoruz"

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber | İHA
04 Ağustos 2023 14:49 - Güncelleme : 04 Ağustos 2023 15:21
Murat Sancak rakip takımın yıldızına sahada teklif yaptı: "Bunu alıyoruz"

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde galip gelerek tur atladıkları CFR Cluj maçı sonrası, Arlind Ajeti ile özel olarak ilgilendi. Sancak, başarılı futbolcuyu transfer etmek istediğini söyledi. İşte detaylar...

UEFA Avrupa Konferans Ligi​ 2. Eleme Turu ikinci maçında Adana Demirspor​ evinde CFR Cluj’u 2-1 mağlup ederek adını bir üst tura yazdırdı.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak​, transfer çalışmalarına sahada bile ara vermiyor.

Maçtan sonra sahaya inen Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, CFR Cluj’un defans oyuncusu Arlind Ajeti ile özel olarak ilgilendi.

"BUNU ALIYORUZ"

Bir süre Ajeti ile sohbet eden Başkan Sancak, daha sonra danışmanı Gökhan Göktürk’e Ajeti’yi Adana Demirspor’da görmek istediğini anlattı. Gökhan Göktürk'ün ilgileneceğini söylediği ifade edildi.

Sancak, Cluj'un stoperi Arlind Ajeti'yi sportif direktör Gökhan Göktürk'e işaret ederek, "Bunu alıyoruz" dedi. İşte o anlar:

https://twitter.com/tgrthaberspor/status/1687422874712174594

Kaynak: TGRT Haber | İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...