Tgrt Haber

Nagelsmann'dan turnuva sonrası futbolu bırakacak olan Toni Kroos'a övgü dolu sözler!

Editör: Eyüp Ensar Yeşil / Kaynak: tgrthaber.com.tr
18 Haziran 2024 22:47 - Güncelleme : 18 Haziran 2024 22:51
Nagelsmann'dan turnuva sonrası futbolu bırakacak olan Toni Kroos'a övgü dolu sözler!

Julian Nagelsmann, EURO 2024 sonrası futbolu bırakacağını açıklayan Toni Kroos'un hala dünyanın en iyi oyuncularından olduğunu açıkladı.

Ev sahibi olduğu turnuvanın A Grubu'ndaki ikinci maçında yarın TSİ 19.00'da Stuttgart Arena'da Macaristan​ ile karşılaşacak Almanya​'da 36 yaşındaki teknik direktör Julian Nagelsmann​, gerçekleşen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Turnuvanın en genç teknik direktörü olarak yer alan Julian Nagelsmann, 34 yaşında futbolu bırakma kararı alan yıldız orta saha oyuncusu Toni Kroos​ ile ilgili soruya cevap verdi.

"ONU SAVUNMAK HİÇ KOLAY DEĞİL"

İskoçya​ ile oynanan ve 5-1'lik skorla sona eren A Grubu ilk maçın yıldızlarından olan Kroos'u öven Nagelsmann, "Toni, tecrübesiyle bizim için çok önemli. Ona her zaman topu verebilirsiniz. Kendisi hiçbir hata yapmaz. İskoçya'ya karşı da çok iyiydi. Toni hala en iyilerden biri. Takım arkadaşlarını bulma, fırsatlar oluşturma ve goller belirleme konusunda dünyanın en iyi 3 oyuncusundan biri. Onu savunmak hiç kolay değil. Macaristan'ın onu İskoçlardan daha iyi savunacak bir planı olacak ama Toni çözüm bulabilecek kadar akıllı. Yarın büyük bir etkiye sahip olacak." ifadelerini kullandı.

Kaynak: tgrthaber.com.tr
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...