Tgrt Haber

Newcastle United'ın hocası Eddie Howe Fenerbahçe'nin iki yıldızına kanca attı

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: NTV Spor
11 May 2023 23:03 - Güncelleme : 11 May 2023 23:19
Newcastle United'ın hocası Eddie Howe Fenerbahçe'nin iki yıldızına kanca attı

İngiltere Premier Lig'de başarılı bir sezon geçirerek Şampiyonlar Ligi bileti almaya çok yakın olan Newcastle United'da teknik direktör Eddie Howe'un, Fenerbahçe'den Arda Güler ve Ferdi Kadıoğlu'nu kadrosunda görmek istediği iddia edildi.

Fenerbahçe​'nin genç yıldızı Arda Güler​ ile Premier Lig​ ekibi Newcastle United​'ın ciddi şekilde ilgilendiği ileri sürüldü.

İngiliz basınından TEAMtalk'un haberine göre; Premier Lig'de etkileyici bir sezon geçiren ve şu anda 3. sırada bulunan Newcastle'da teknik direktör Eddie Howe, Şampiyonlar Ligi'ne güçlü bir kadro oluşturabilmek adına şimdiden harekete geçti.

ARDA GÜLER'İN AİLESİYLE GÖRÜŞÜLDÜ

Haberde, yaz transfer döneminde "seçkin" oyuncuları kadrosuna katmak istediğini gizlemeyen Howe için Arda Güler'in uygun bir aday olduğu ifade edildi ve genç oyuncu için "Kesinlikle gelecekte en iyi oyunculardan biri olma potansiyeline sahip." yorumu yapıldı.

Newcastle United yetkililerinin, Dubai'de Arda'nın ailesiyle transfer için bir ön görüşme yaptığı belirtilirken, 18 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinde "1500 dakika süre almazsa 4.3 milyon sterline serbest kalır" maddesinin olduğu hatırlatıldı.

Arda'nın bu süreyi doldursa bile fiyatının 17.3 milyon sterlin olacağı iddia edilerek, bu rakamın da Newcastle için sorun olmayacağı ifade edildi.

EDDIE HOWE, FERDİ KADIOĞLU'NU DA İSTİYOR

İngiliz kulübünün transfer etmek istediği tek Fenerbahçeli futbolcunun Arda Güler olmadığı da ifade edildi. TEAMtalk'un iddiasına göre; Newcastle, bu yaz iki Fenerbahçeli gence imza attırmak istiyor. Ferdi Kadıoğlu da Eddia Howe'un radarındaki isim olarak belirtildi.

Kaynak: NTV Spor
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...