Tgrt Haber

Nicolo Zaniolo, Galatasaray'da kalacak mı? Kararını verdi!

14 Mart 2023 23:37 - Güncelleme : 14 Mart 2023 23:45
Nicolo Zaniolo, Galatasaray'da kalacak mı? Kararını verdi!

Galatasaray'ın Roma'dan kadrosuna kattığı ve ilk resmi maçında beğeni toplayan Nicolo Zaniolo'nun, sarı-kırmızılı takımdan sezon sonu ayrılacağı iddialarını yalanladığı ve kalmakta kararlı olduğu belirtildi.

Galatasaray​'ın İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo'nun sezon sonunda sarı-kırmızılı takımdan ayrılacağı iddia ediliyordu Genç yıldız ayrılık iddilarıyla ilgili bir açıklama yaptı.

İtalya'nın Wonderkid'i yakıştırmalarının yapıldığı Nicolo Zaniolo, Galatasaray kariyerine hızlı bir giriş yaptı. Zaniolo, attığı golle 1-0 kazanılan Kasımpaşa maçı sonrasında babasının doğum günü için Etiler’deydi. Babası Igor’un 50. yaş günü nedeniyle Zaniolo, Cumartesi günü Nusret’te Yemek yedi. Galatsaray Kulübü üyesi olan iki ismin de katıldığı yemekte Zaniolo, ilk maçta yaşadığı duygular, İstanbul’daki hayatı, kariyer planı ve Donk ile yaşadığı pozisyonla alakalı düşüncelerini de anlattı. 

Zaniolo’nun hemen sezon sonunda ayrılmak, transfer​ olmak gibi bir ısrarı ya da kendini şartladığı bir durum olmadığı belirtildi. Genç futbolcuya Zorlu Rezidans’ta geniş bir daire tutuldu. İtalyan yıldız, Gomis’in yan komşusu oldu. Genç oyuncu burada eski futbolcu olan babası Igor Zaniolo ile birlikte yaşıyor.

"GALATASARAY İLE ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE OYNAMAK İSTİYORUM"

Hürriyet'in haberine göre; Zaniolo, ilk olarak Galatasaray üzerine yapılan sohbette “Hemen sezon sonunda teklif beklemek ya da gitmek gibi bir düşüncem yok. Galatasaray’da önce şampiyonluk yaşamak sonra Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istiyorum. Bu nasıl bir atmosfer? Mancini ile görüştüğümde bahsetmişti. Ancak bu kadarı gerçekten farklı, kusursuzdu. Galatasaray taraftarı etkileyici, büyüleyiciydi.” diye anlattı. 

Genç oyuncu maçla ile ilgili ise “Donk’un yaptığı hareket net kırmızı kartlıktı. Hakem nasıl kırmızı kart göstermedi, anlamadım. Topsuz alanda beni sakatlamak için vurdu” yorumunu yaptı.

ICARDİ'NİN GECE KULÜBÜ TEKLİFİNİ REDDETTİ

Yemekte Zaniolo’yu arayan Icardi takım arkadaşını Bebek Oteli’ne davet etti. Icardi, önce Bebek Oteli’ne, ardından takımın da 2 gün izinli olması nedeniyle gece kulübüne gideceğini söyledi. Zaniolo ise Icardi’nin bu davetine teşekkür edip katılmadı. 

Zaniolo transfer süreci ve Türkiye’ye geliş zamanlaması ile ilgili şu ifadeleri kullandı: “G.Saray’a geldiğim için mutluyum. Ancak kötü zamanda, böylesine bir afet ve deprem döneminde Türkiye’ye geldim. O insanların acısı hala yüreğimde. Empati yapıyorum. O yüzden ben böyle durumda eğlenceye ya da kulübe gidemem, olmaz” dedi. Mancini’den de tam not alan Zaniolo’nun İtalya Milli Takımı’na da çağrılması bekleniyor.

Nicolo Zaniolo, Galatasaray'da kalacak mı? Kararını verdi!

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...