Tgrt Haber

Nicolo Zaniolo'dan Galatasaray açıklaması: Bana kalacağımı söylemişlerdi

Editör: Onur Kaya / Kaynak: Sky Sports
28 Eylül 2023 17:20 - Güncelleme : 28 Eylül 2023 17:30
Nicolo Zaniolo'dan Galatasaray açıklaması: Bana kalacağımı söylemişlerdi

Sezon başında Galatasaray'dan İngiltere'nin Aston Villa takımına transfer olan Nicolo Zaniolo, Türkiye'deki hayatı ve Galatasaray'da geçirdiği süreyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İngiltere Premier Lig​ ekiplerinden Aston Villa​'nın yaz transfer​ döneminde Galatasaray​'dan transfer ettiği Nicolo Zaniolo, Sky Sports'a önemli açıklamalarda bulundu. Transfer sürecinde büyük sürprizlerin yaşandığını belirten İtalyan yıldız, Galatasaray'da insani ve futbol açısından büyüdüğünü dile getirdi.

"GALATASARAY KALACAĞIMI SÖYLEMİŞTİ"

Aston Villa'ya transfer sürecini anlatan İtalyan futbolcu, "Transferim beklenmedik bir şekilde gelişti. Galatasaray bana projenin bir parçası olacağımı söyledi. Şampiyonlar Ligi'nde oynayacaktım. Daha sonra Monchi beni aradı ve transfer ihtimali üzerine konuştuk. Hemen kabul ettim çünkü Premier Lig'de oynamak benim için büyük bir fırsattı. Daha sonra ben, Galatasaray ve Aston Villa arasında anlaşma sağlandı ve buraya geldim" dedi.

"BENİM İÇİN MEYDAN OKUMAYDI"

Zaniolo, Galatasaray'da forma giydiği döneme ilişkin soruya ise "Galatasaray'da futbol oynamak benim için bir meydan okumaydı. Türkiye'de başka bir kültüre, başka bir kıtaya gittim. İnsani ve futbol açısından büyüdüm" cevabını verdi.

"İNGİLİZ FUTBOLU İTALYA'DAKİNDEN DAHA İYİ"

İngiltere ve İtalya'daki futbolu karşılaştıran 24 yaşındaki orta saha, "İngiltere'deki yapı biraz daha farklı. İtalya'nın ilerisinde olduğunu söyleyebilirim. İtalya'da daha fazla taktik ve proaktif futbol var. Buradaki futbolun İtalya'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Emery beni burada görmek istediğini söylemişti. Kendisi en iyi antrenörlerden biri. Onunla çalışmaktan dolayı mutluyum." açıklamasında bulundu.

Kaynak: Sky Sports

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...