Tgrt Haber

Nicolo Zaniolo'nun babasından transfer açıklaması: Galatasaray'da kalacak mı?

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: NTV Spor
25 May 2023 21:18 - Güncelleme : 25 May 2023 21:24
Nicolo Zaniolo'nun babasından transfer açıklaması: Galatasaray'da kalacak mı?

Galatasaray'ın devre arasında Roma'dan kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo'nun babası transfer iddiaları hakkında açıklamalarda bulundu.

İtalyanların genç yıldız adayı olarak gösterilen Nicolo Zaniolo, Roma'da yaşadığı sıkıntılar sonrası devre arası transfer döneminde Galatasaray​'a transfer olmuştu.

Yıldız oyuncunun babası Igor Zaniolo, İtalyan basınına transfer iddiaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

"GALATASARAY'DA ÇOK İYİ GİDİYOR"

Igor Zaniolo açıklamasında; "Oğlum, Galatasaray'da çok iyi gidiyor. Onu almalarının asıl sebebi, gelecek sezonki Şampiyonlar Ligi​'ydi. Bu yılın şampiyonu kesinlikle Galatasaray olacak." ifadelerini kullandı.

TRANSFER İDDİALARINI CEVAP VERDİ!

Transfer iddiaları hakkında konuşan baba Zaniolo; "Birçok şey söyleniyor ama Nicolo'nun fiyatı belli. Şu anda İstanbul'da olmaktan mutlu." dedi.

ANNESİ DIŞLANMA HABERLERİNE TEPKİ GÖSTERDİ

Nicolo Zaniolo'nun annesi Francesco Costa, İtalyan basınında çıkan oğlunun takım arkadaşları tarafından dışlandığı haberine tepki gösterdi.

Haber fotoğraflarını hesabında paylaşan anne Costa, sonrasında Zaniolo'nun takım arkadaşları ile gülerken fotoğrafını paylaştı.

Zaniolo, sarı-kırmızılı forma ile çıktığı 9 lig maçında takımına 3 gollük katkı sağladı.

Kaynak: NTV Spor

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...