Tgrt Haber

O artık bir dede! Guti torun sahibi oldu

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
17 Nisan 2023 16:57 - Güncelleme : 17 Nisan 2023 17:14
O artık bir dede! Guti torun sahibi oldu

Bir dönem Beşiktaş formasını da giyen Real Madrid'in efsane yıldızlarından Guti Hernandez, 46 yaşında dede oldu.

Türkiye'de bir dönem Beşiktaş​ formasıyla boy gösteren İspanyol devi Real Madrid​'in efsane futbolcularından Guti Hernandez, 46 yaşında dede oldu.

Guti'nin kızı Zayra Gutierrez bir erkek çocuğu dünyaya getirdiği örenildi. Hugo adı verilen bebeğin 2 kilo 600 gram doğduğu öğrenildi. Guti'nin kızı Zara Gutierrez, Miki Mejias ile evli.

FİNALİ BEŞİKTAŞ'TA YAPMIŞTI

2010-11 sezonunda Beşiktaş'ta forma giyen Guti Hernandez, Siyah-Beyazlı formayla çıktığı 40 resmi maçta 12 gole imza attı. Bu gollerin 7'sini penaltılardan atan Guti, Spor Toto Süper Lig'de 7, UEFA Avrupa Ligi'nde 2, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 3 gole imza attı.

Süper Lig'de 23 maçta forma bulan İspanyol futbolcu, UEFA Avrupa Ligi'nde 11, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 6 karşılaşmada görev aldı. Beşiktaş'ta toplam 8 kez penaltı atışı kullanan Guti, geçen sezon Spor Toto Süper Lig'deki Kasımpaşa maçı hariç penaltı kaçırmadı.Guti Beşiktaş döneminin ardından aktif futbol yaşantısına nokta koydu. Ancak daha sonra bir dönem Beşiktaş'ta teknik diriktör Şenol Güneş'in yardımcısı olarak görev yaptı.

 

  

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...