Tgrt Haber

Oğuz Aydın, resmen Fenerbahçe'de!

Editör: Eyüp Ensar Yeşil / Kaynak: tgrthaber.com
15 Temmuz 2024 22:30 - Güncelleme : 16 Temmuz 2024 00:40
Oğuz Aydın, resmen Fenerbahçe'de!

Süper Lig takımı Fenerbahçe, Alanyaspor forması giyen Oğuz Aydın ile prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı.

Kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Kulübümüzün, kendisi ve Corendon Alanyaspor​ ile prensip anlaşmasına vardığı Oğuz Aydın​, sağlık kontrolünden geçmek ve transfer​ görüşmelerini ilerletmek üzere bu akşam İstanbul’a gelecektir." ifadelerine yer verildi. 

İLK AÇIKLAMA

Kanat oyuncusu ilk açıklamasında; "Çok Mutluyum. Söyleyeceklerim bu kadar." dedi. 

SEZON KARNESİ

Alanyaspor ile geçen sezon 38 maça çıkan Oğuz, 13 gol atarken 8 asist yaptı.

Performansıyla sezonun dikkat çeken isimlerinden olan ve A Milli Takım'a kadar yükselen Oğuz Aydın’ın güncel piyasa değeri 4.5 milyon euro civarında gösteriliyor.

Oğuz Aydın, resmen Fenerbahçe'de! - 1. Resim

İSTANBUL​'A GELDİ

Fenerbahçe​ ile prensip anlaşmasına varan milli futbolcu Oğuz Aydın​, sağlık kontrolünden geçmek ve transfer​ görüşmelerini sürdürmek için İstanbul​'a geldi. Fenerbahçe​'nin, kulübü Corendon Alanyaspor​ ve kendisi ile transfer​ görüşmelerine başladığını açıkladığı 23 yaşındaki milli futbolcu Oğuz Aydın​, İstanbul​'a geldi. Amsterdam'dan tarifeli uçakla İstanbul​ Havalimanı'na gelen Aydın, yolcu terminalinden çıkış yaptı. Ailesiyle birlikte İstanbul​'a gelen Oğuz Aydın​, kendisini bekleyen özel araçla alandan ayrıldı.

Transfer​ döneminde ismi Beşiktaş ve Galatasaray ile de anılan sağ kanat oyuncusunun, yarın sağlık kontrolünden geçtikten sonra, kendisini sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Kaynak: tgrthaber.com
Sonraki Haber Yükleniyor...