Tgrt Haber

Okan Buruk 'Azerbaycanlı' hakem istemişti! Young Boys maçının hakemi belli oldu

Editör: Eyüp Ensar Yeşil / Kaynak: tgrthaber.com
25 Ağustos 2024 17:51 - Güncelleme : 25 Ağustos 2024 17:57
Okan Buruk 'Azerbaycanlı' hakem istemişti! Young Boys maçının hakemi belli oldu

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi play-off ilk maçında İsviçre takımı Young Boys'a 3-2 mağlup olmuştu. Maç sonu basın toplantısında konuşan teknik direktör Okan Buruk ''Azerbaycanlı hakem istiyorum'' diyerek tepki göstermişti. UEFA'nın kararı belli oldu. İstanbul'da oynanacak olan rövanş maçının hakemi açıklandı.

UEFA Şampiyonlar Ligi​ play-off turu rövanş karşılaşmasında Galatasaray​'ın Young Boys​'u konuk edeceği maçın hakemi belli oldu.

Şampiyonlar Ligi play-off turunda sarı-kırmızılı takım İsviçre​ takımı Young Boys'u evinde misafir edecek. Karşılaşma öncesinde UEFA, Galatasaray-Young Boys maçında görev alacak hakemleri açıkladı.

UEFA'da yer alan bilgilere göre Galatasaray'ın Young Boys'u ağırlayacağı karşılaşmayı Norveçli Hakem Espen Eskas düdük çalacak. Eskas'ın yardımcılıklarını Jan Erik Engan ve Isaak Elias Bashevkin üstlenecek.

Karşılaşmada Mohammead Usman Aslam dördüncü hakem olarak görev yapacak. VAR'da Rob Dieperink, AVAR'da ise Erwin Blank yer alacak.

Galatasaray-Young Boys maçının hakemi belli oldu

NE OLMUŞTU?

İsviçre'de oynanan ilk maçın ardından hakemi eleştiren teknik direktörü Okan Buruk, "Yaptığımız hatalar ve verdiğimiz pozisyonlar vardı. Daha iyisini yapmamız gerekiyor. Ben tribündeydim, oradan seyrederken hakemin yönetimi beni rahatsız etti. Gereksiz kartlar verdi. Bir kartı yazması iki dakika sürdü. İsviçre'nin Alman kantonundayız ve Alman hakem atandı. İnşallah ikinci maça da Azeri bir hakem atarlar ve durumu eşitlemiş oluruz" diyerek tepki göstermişti.

Okan Buruk'tan hakem tepkisi:

 

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...