Tgrt Haber

Okan Buruk biletini kesti! Galatasaray 2 futbolcusuyla yollarını ayırıyor

Editör: Onur Kaya / Kaynak: Tgrthaber.com
21 Temmuz 2024 10:27 - Güncelleme : 21 Temmuz 2024 14:25
Okan Buruk biletini kesti! Galatasaray 2 futbolcusuyla yollarını ayırıyor

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da takımdan ayrılacak isimler de netleşmeye başladı. Teknik direktör Okan Buruk, Avusturya kampında performansından memnun olmadığı iki yıldızla yollarını ayırma kararı aldı.

Son şampiyon Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Avusturya kampını tamamlayan sarı kırmızılılarda bazı futbolcular performanslarıyla göz doldururken, bazıları ise vasat kaldı.

Kampın ardından değerlendirme yapan Galatasaray Teknik Direktör Okan Buruk, ilk aşamada 2 yıldızın biletini kesti. 

OLIVEIRA VE TETE YOLCU

Başarılı çalıştırıcı, hazırlık maçlarında iyi görüntü sergileyemeyen ve son maçta şans bile verilmeyen Sergio Oliveira ve Tete'nin performansını yetersiz buldu.

Okan Buruk'un yeni sezonda iki futbolcuyu da kadroda düşünmediği belirtilirken, her iki oyuncunun da kendilerine kulüp bulmalarının isteneceği öğrenildi.

Okan Buruk biletini kesti! Galatasaray 2 futbolcusuyla yollarını ayırıyor - 1. Resim

BREZİLYALI YILDIZIN TALİBİ ÇOK

Brezilyalı futbolcuya özellikle ülkesinden çok ciddi talipler var. Sarı-Kırmızılı yönetim, genç yeteneğe gelen tüm teklifleri değerlendirmeye aldı.

8-10 MİLYON EURO BONSERVİS BEKLENİYOR

Galatasaray'ın Sambacı'dan bonservis beklentisi de 8-10 milyon Euro civarında. Cim Bom böylece hem bedavaya aldığı Tete'den para kazanacak hem de yabancı kontenjanında ve transfer bütçesinde yer açmış olacak.

Kaynak: Tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...