Tgrt Haber

Okan Buruk’tan beraberlik değerlendirmesi: Gösterdiğimiz reaksiyon önemliydi

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
20 Eylül 2023 22:36 - Güncelleme : 20 Eylül 2023 22:42
Okan Buruk’tan beraberlik değerlendirmesi: Gösterdiğimiz reaksiyon önemliydi

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sarı-kırmızılı ekibin UEFA Şampiyonlar Ligi ilk maçında Kopenhag ile 2-2 berabere kaldığı karşılaşmanın ardından, “Çok mutlu değiliz ama gösterdiğimiz reaksiyon önemliydi” diye konuştu.

UEFA Şampiyonlar Ligi​ A Grubu’nda çıktığı ilk maçta Galatasaray​, sahasında Danimarka temsilcisi Kopenhag​ ile 2-2 berabere kaldı.

Son 15 dakikasına 2-0 yenik giren ve karşılaşmadan beraberlikle ayrılan sarı-kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk​, maçın ardından değerlendirmeler yaptı.

"İKİNCİ YARININ BAŞINDA FARKLI BİR GALATASARAY VARDI"

İlk yarıda kaçan pozisyonlarının çok fazla olduğunu dile getiren Buruk, “İyi başladık, maç sonunu da iyi bitirdik ama arada kötü geçirdiğimiz bir dönem oldu. Savunma ağırlıklı bir takıma karşı pozisyonlar bulduk ama burası Şampiyonlar Ligi, her şey olabilir. 1-0’dan sonra yine pozisyon bulduk. İkinci yarının başında farklı bir Galatasaray vardı” diye konuştu.

“OYUNU BIRAKMAMAK ÖNEMLİ”

Geriye düşmelerine rağmen takımının oyunu bırakmadığının altını çizen 49 yaşındaki çalıştırıcı, şöyle konuştu:

“Oyunu bırakmamak önemli hatta 3. golü de bulabilirdik. Sahada taraftarımız için oynadığımız oyunla onları yükseltebilmeliyiz. Maçın içerisinde zaman zaman mental olarak zorlandığımız dönemler olabiliyor.

“ÇOK MUTLU DEĞİLİZ AMA REAKSİYON ÖNEMLİYDİ”

Şampiyonlar Ligi’nde herkes birbirini yenebilir. Özellikle ilk yarıdaki oyunu sahaya yansıtmayı sürdürebilirsek, diğer takımlara karşı da kazanabiliriz. Burada 1 puanı kazanmış olarak görüyoruz. Tabii ki çok mutlu değiliz ama gösterdiğimiz reaksiyon önemliydi.”

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...