Tgrt Haber

Olimpiyatlarda gülmemeye çalıştığı anlarla gündem olan Brahima Diarra Sivasspor'a transfer oluyor

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: tgrthaber.com | İhlas Haber Ajansı
07 Ağustos 2024 10:37 - Güncelleme : 07 Ağustos 2024 11:07
Olimpiyatlarda gülmemeye çalıştığı anlarla gündem olan Brahima Diarra Sivasspor'a transfer oluyor

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Sivasspor, gündemine tanıdık bir ismi aldı. Yiğidolar, olimpiyatlarda gülmemeye çalıştığı anlarla gündem olan Malili orta saha oyuncusu Brahima Diarra’yı kadrosuna katmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Bonservisi elinde bulunan 21 yaşındaki Malili orta saha oyuncusu, Brahima Diarra, Sivasspor​'u katılmak üzere.

İMZA İÇİN SİVAS'A GİDECEK

Diarra'nın yıllık ücret konusundaki anlaşmanın tamamlanması halinde hafta sonu Sivasspor​ ile sözleşme imzalamak üzere Sivas’a gelmesi bekleniyor. Transfere ilişkin kulüpten kısa sürede açıklama yapılacağı ifade edildi.

BONSERVİSİ ELİNDE

Son olarak İngiltere 3. Lig ekibi Huddersfield Town'da forma giyen Malili oyuncu, daha sonrasında takımdan ayrılarak kulüpsüz kaldı.

OLİMPİYATLARDAKİ GÖRÜNTÜLERİYLE GÜNDEM OLMUŞTU

Diarra, sosyal medyada yayılan ve büyük ilgi gören bir videoda, olimpiyatlarda gülmemeye çalışırken görüntülenmiş ve bu anı sayesinde geniş bir takipçi kitlesine ulaşmıştı.

Diarra o görüntüle popüler olmuştu.

Olimpiyatlarda gülmemeye çalıştığı anlarla gündem olan Brahima Diarra Sivasspor'a transfer oluyor - 1. Resim

BRAHİMA DİARRA KİMDİR?

5 Temmuz 2003 doğumlu olan Brahima Diarra, futbol kariyerine Fransa’nın AC Boulogne-Billancourt takımında başladı. Ardından İngiltere’nin Huddersfield Town U-17 takımına transfer​ olan Diarra, burada gösterdiği performansla dikkat çekti ve Huddersfield Town B takımı ile Harrogate Town’da kiralık olarak forma giydi.

Profesyonel futbol hayatında 61 maçta forma giyen ve bu süreçte 1 gol ve 6 asistlik performans sergileyen Diarra, milli takım kariyerinde de Mali formasıyla olimpiyatlarda 3 maçta görev aldı.

Kaynak: tgrthaber.com | İhlas Haber Ajansı
Sonraki Haber Yükleniyor...