Tgrt Haber

Ömer Faruk Beyaz'a bir şans daha! Stuttgart yine kiraladı

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Stuttgarter Nachrichten
30 Haziran 2023 17:35 - Güncelleme : 30 Haziran 2023 17:39
Ömer Faruk Beyaz'a bir şans daha! Stuttgart yine kiraladı

Fenerbahçe'den bonservissiz olarak gittiği Stuttgart'ta tutunamayan Ömer Faruk Beyaz, Alman  ekibi tarafından bir kez daha kiralık gönderildi. 

Almanya Futbol Ligi (Bundesliga) Vfb Stuttgart, Fenerbahçe'den bonservissiz olarak transfer ettiği Ömer Faruk Beyaz'ı satmak yerine bir kez daha kiralama kararı aldı.

Stuttgarter Nachrichten'in haberine göre, Alman ekibinin yönetimi, Austria Wien'in yıllık ücretini karşılama teklifi üzerine Ömer Beyaz'ı satmaktan vazgeçip oyuncuyu bir kez daha kiralama kararı aldı. Haberde Beyaz'ın yeteneklerine halen güvenen ancak fiziksel ve oyun pratiği açısından gelişmesi gerektiğine inanan Stuttgartlı idarecilerin, bu kiralama döneminde oyuncunun gösterecği performansa bakarak 2024 yazında kesin bir hükme varacağı belirtildi.

ESKİ HOCASI İSTEDİ

Stuttgart'a ilk geldiği dönemdeki teknik direktörü Michael Wimmer'in Austria Wien'de teknik direktörlük görevine gelmesinden ötürü Ömer'in de bu transfere onay verdiği belirtildi.

Geçen sezonu Almanya 2. Lig takımı Magdeburg'ta kiralık geçiren Ömer Beyaz, toplam 4 maçta 69 dakika forma giyebilmişti.

Kaynak: Stuttgarter Nachrichten
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...