Tgrt Haber

Patlamada canlı bomba iddiası

19 Mart 2016 10:51 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:43
Patlamada canlı bomba iddiası

CNN Türk'ün haberine göre patlamanın nedeni canlı bomba saldırısı. Görgü tanıkları da patlamaya canlı bombanın yol açtığına yönelik ifadeler verdi. Ancak resmi açıklama henüz yapılmadı.

Patlamanın nedenine ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak görgü tanıkları patlamaya canlı bombanın yol açtığını ileri sürdü. Polis ekipleri olay yerinde ilk bulguları değerlerdiriyor.  CNN Türk de olayın bir canlı bomba saldırısı olduğunu duyurdu. Patlamada bir kişinin cesedinin aşırı derecede deforme olduğu, bu kişinin canlı bomba olabiliceği belirtiliyor

İSTİKLAL HER İKİ YÖNDE YAYA TRAFİĞİNE KAPATILDI

Galatasaray Meydanı'ndan ve Taksim Meydanı'ndan caddeye girişler kapatıldı. Patlamanın meydana geldiği alanı güvenlik çemberi içine aldı. Taksim'e resmi araçlar, polis, itfaiye ve ambulans dışında araç girişine izin verilmiyor. Saldırgan veya saldırganların burada olabileceği yönündeki ihbarın üzerine polis ara sokaklarda da çalışma başlattı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...