Tgrt Haber

Penaltı kaçıran Enner Valencia'ya saldırı girişimi!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: tgrthaber.com
14 Temmuz 2024 11:05 - Güncelleme : 14 Temmuz 2024 11:09
Penaltı kaçıran Enner Valencia'ya saldırı girişimi!

Bir dönem Süper Lig'de Fenerbahçe forması giyen ve gol krallığı yaşayan Enner Valencia, Brezilya Kupası'nda oynanan Juventude - Internacional maçında kaçırdığı penaltının ardından sahaya giren bir taraftarın saldırı girişimine maruz kaldı.

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Enner Valencia, takımı Internacional'in Brezilya Kupası 3. tur rövanş maçında Juventude'ye konuk olduğu maçta sahaya giren bir taraftarın saldırı girişimine maruz kaldı.

TARAFTAR SALDIRMAYA ÇALIŞTI!

Takımı 1-0 yenik durumdayken 79. dakikada penaltı kaçıran Valencia, tribünlerden sahaya giren bir taraftarca saldırıya uğrayacakken rakip takım oyuncuları son anda müdahale etti.

Penaltı kaçıran Enner Valencia'ya saldırı girişimi! - 1. Resim

VALENCİA'YI KORUDU, KIRMIZI GÖRDÜ

Juventude forması giyen, Alan Ruschel, Enner Valencia'ya saldırmak isteyen taraftara sert bir hamle yaptı. Hakem, Ruschel'e kırmızı kart gösterdi. Juventude'de futbolcular bu karar sonrası maçın hakemine büyük tepki gösterdi.

Saldırgan etkisiz hale getirilmesinin ardından penaltı tekrarlandı. Enner Valencia, tekrarlanan penaltıyı bu kez gole çevirdi.

PENALTI GOLÜ YETMEDİ

Karşılaşma 1-1 sona ererken, ilk maçı 2-1 kazanan Juventude, Brezilya Kupası'nda 4. tura yükseldi.

Enner Valencia'nın formasını giydiği Internacional ise Brezilya Kupası'na veda etti.

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...