Tgrt Haber

Pendikspor, Süper Lig'de yarın Beşiktaş'ı konuk edecek

Editör: Murat Makas / Kaynak: Anadolu Ajansı
19 Ocak 2024 10:13 - Güncelleme : 19 Ocak 2024 10:14
Pendikspor, Süper Lig'de yarın Beşiktaş'ı konuk edecek

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Siltaş Yapı Pendikspor ile Beşiktaş yarın saat 19.00’da karşılaşacak.

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Siltaş Yapı Pendikspor, yarın Beşiktaş'ı konuk edecek. Pendik Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 19.00'da başlayacak.

BEŞİKTAŞ 4. SIRADA

Son 8 maçta sadece 3 puan toplayabilen Siltaş Yapı Pendikspor, ligde 19. sırada yer alıyor. Ligin geride kalan bölümünde 11 galibiyet, 2 beraberlik ve 7 mağlubiyet yaşayan Beşiktaş ise 35 puanla 4. sırada bulunuyor.

Pendikspor, Süper Lig'de yarın Beşiktaş'ı konuk edecek

HENÜZ KAYIP YOK

Fernando Santos'un tribünde oturduğu maçta Beşiktaş; Rizespor’u deplasmanda 4-0 yenerken; Portekizli hocanın kulübedeki ilk sınavında da Karagümrük’ü 3-0’la geçti. Türkiye Kupası’nda da Eyüpspor engeli 4-0 ile aşıldı. Santos’un gelişinden sonra takımdaki konsantrasyon, motivasyon ve mücadelenin arttığı, takımın iyi bir hava yakaladığı gözlemleniyor. Beşiktaş’ın önümüzdeki maçlarda göstereceği performans merakla bekleniyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...