Tgrt Haber

Flamengo taraftarından Pereira yerine Jesus için imza kampanyası!

26 Mart 2023 20:16 - Güncelleme : 26 Mart 2023 20:31
Flamengo taraftarından Pereira yerine Jesus için imza kampanyası!

Flamengo taraftarları takımdan gönderilmesini istedikleri Vitor Pereira'nın yerine Jorge Jesus'un gelmesi için imza kampanyası başlattı.

Brezilya Ligi ekiplerinden Flamengo​'da taraftarlarFenerbahçe​'yi çalıştırmış olan Vitor Pereira ile yolların ayrılmasını istiyor. Vitor Pereira'nın son zamanlarda gösterdiği kötü performans sebebiyle teknik direktör değişikliğini savunuyorlar.

''JESUS FENERBAHÇE'DEN AYRILMAK ÜZERE''

Fenerbahçe ile sezon sonu sözleşmesi bitecek olan ve takımla devam etme konusunda belirsizliklerin olduğu Jorge Jesus​ için Flamengo taraftarları imza kampanyası başlattı. Daha önce de Flamengo'da çalışmış olan Jorge Jesus için tarafarlar yaptığı açıklamada "Pereira ile yollar hemen ayrıldıktan sonra kumar oynamadan, Jesus’un göreve getirilmesi gerek. Jorge Jesus Fenerbahçe'den ayrılmak üzere. Onun gelmesi, bizi yeniden mutlu bir insan haline getirecek" ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe ile 39 maça çıkan Portekizli teknik adam 26 galibiyet, 7 beraberlik ve 6 mağlubiyet alarak maç başına da 2.18 puan ortalaması yakaladı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...