Tgrt Haber

Portekiz basını İzlanda maçına damga vuran Kerem Aktürkoğlu'nu yere göğe sığdıramadı!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Anadolu Ajansı
10 Eylül 2024 12:03 - Güncelleme : 10 Eylül 2024 12:09
Portekiz basını İzlanda maçına damga vuran Kerem Aktürkoğlu'nu yere göğe sığdıramadı!

Portekiz spor basını, A Milli Takımımızın, dün UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup 2. haftasında İzlanda'yı 3-1 yendiği maçta hat-trick yaparak dikkatleri üzerine çeken Kerem Aktürkoğlu'nu manşetlerine çıkardı. Milli yıldıza övgüler yağdı. İşte o haberler...

Portekiz spor basını, A Milli Futbol Takımı​'nın UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup 2. haftasında İzlanda'yı 3-1 yendiği maçta 3 gol atarak hat-trick yapan Kerem Aktürkoğlu​'nu manşetlerine çıkardı. Record ve Ojogo gazeteleri Kerem Aktürkoğlu​'nun başarısını manşetlerinden verirken, diğer gazeteler de iç sayfalarında geniş yer ayırdı.

"BENFİCA'NIN YENİ TRANSFERİ AĞIZ SULANDIRDI"

"Ağız sulandırdı" ifadesini kullanan Record gazetesi "Benfica'nın yeni transferi Kerem Aktürkoğlu​'nun, Luz Stadı'na çıkmadan önce milli formasıyla büyük bir gösteri yaptığını" yazdı.

Kerem'in maç sonrasında yaptığı açıklamalarda "En alt liglerden geldim ve şimdi Benfica​'dayım." şeklindeki sözü öne çıkarıldı.

Portekiz basını İzlanda maçına damga vuran Kerem Aktürkoğlu'nu yere göğe sığdıramadı! - 1. Resim

"ULUSLAR LİGİ'NDEN MERHABA DEDİ"

Ojogo "Aktürkoğlu hat-trick yaptı.", Abola "Türkiye'nin İzlanda'ya karşı galibiyetinde Aktürkoğlu çok heyecan verici bir futbol ortaya koydu. Hat-trick yapan Benficalı futbolcunun rüya gibi performansı Türkiye​'ye galibiyeti getirdi.", Publico "Aktürkoğlu, Uluslar Ligi'nden Bruno Lage'ye merhaba dedi." ifadelerini kullandı.

"USTACA BİR FUTBOLLA GALİBİYETE TAŞIDI"

Yapılan yorumlarda "Benfica'nın forveti, ustaca bir futbolla Türkiye​'yi galibiyete taşıdı. Aktürkoğlu artık Benfica​'da yeni teknik direktör Bruno Lage'nin yanında antrenmanlara çıkacak ve sol kanatta ikinci forvet olarak kullanılabilir." denildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Sonraki Haber Yükleniyor...