Tgrt Haber

Premier Lig'e yükselen son takım belli oldu

24 May 2014 18:52
Premier Lig'e yükselen son takım belli oldu

Championship play-off finalinde Derby County'yi son bölümde bulduğu golle 1-0 yenen Queens Park Rangers, Premier League'e yükseldi.

Derby County 0 - 0 Queens Park Rangers 59' (Kırmızı kart) Gary O'Neill Premier League'e yükselecek son ekibi belirleyecek Championship play-off finalinde, Derby County ile Queens Park Rangers, kozlarını Wembley Stadı'nda paylaştı. Derby sahaya; Grant, Wisdom, Buxton, Keogh, Forsyth, Thorne, Hughes, Hendrick, Russell, Ward, Martin 11'i ile çıktı. QPR ise sahada; Green, Simpson, Onuoha, Dunne, Hill, Kranjcar, Barton, O'Neil, Hoilett, Doyle, Austin 11'i ile yer aldı. İlk yarısından gol sei çıkmayan mücadelenin 59. dakikasında gole giden Russell'ı düşüren Gary O'Neill, son adam olduğu gerekçesiyle doğrudan kırmızı kartla cezalandırıldı ve QPR 10 kişi kaldı. Savunmaya yönelik bir oyun sergileyen QPR, 90. dakikada Derby County'yi yıktı. 57. dakikada Doyle'un yerine oyuna dahil olan tecrübeli golcü Zamora, Keogh'un uzaklaştıramadığı topu ağlara yolladı ve skoru 1-0 yaptı. Kalan kısa sürede üstünlüğünü koruyan Queens Park Rangers, sahadan 1-0 galip ayrıldı ve 1 sezonluk bekleyişin ardından Premier League'e yükselmeyi başardı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...