Tgrt Haber

PSG, Mauro Icardi'nin bonservisini belirledi: Galatasaray harekete geçti

11 May 2023 20:47 - Güncelleme : 11 May 2023 20:54
PSG, Mauro Icardi'nin bonservisini belirledi: Galatasaray harekete geçti

Galatasaray yönetimi, Arjantinli golcüsü Mauro Icardi'yi gelecek sezon da kadrosunda tutmak için çalışmalarını sürdürürken, yıldız forvetin bonservisini elinde bulunduran PSG, Icardi'nin bonservis bedelini belirledi.

Galatasaray​'ın sezon başında Fransız devi PSG​'den kiraladığı Mauro Icardi​, gösterdiği başarılı performansla sarı-kırmızılı taraftarların sevgilisi haline geldi.

Galatasaray yönetimi ise Icardi'nin bonservisini alarak golcü oyuncuyu kadrosunda tutmak için çalışmaları hız verdi.

BONSERVİSİ 10 MİLYON EURO

30 yaşındaki futbolcunun Haziran 2024'e kadar haklarını elinde bulunduran PSG ise Mauro Icardi'yi satarak gelir elde etmek ve yüksek olan sözleşmesinden de çıkmak istiyor.

İspanyol yayın organı Fichajes'in haberine göre; Fransız kulübü Icardi'nin bonservis bedelini 10 milyon Euro olarak belirledi.

ASLAN KESENİN AĞZINI AÇACAK

Haberde; Galatasaray yönetiminin, Arjantinli futbolcunun tapusunu almak için mali anlamda kesenin ağzını açarak fedakarlık yapmaya hazır olduğu ve gelecek sezonki şampiyonluk mücadelesi ve Avrupa kupalarındaki yarışta kadroda Icardi'nin de yer alması için çaba sarf ettiği ifade edildi.

İTALYANLAR DA PEŞİNDE

Ancak yıldız oyuncuyla ilgilenen tek takım Galatasaray değil...

İddialara göre; İtalyan devi Milan da Icardi'yi transfer etmek istiyor. Inter'de forma giydiği dönemde Serie A​'ya damga vuran tecrübeli futbolcunun da İtalya'ya dönme fikrini cazip bulduğu iddia edildi.

Geleceğiyle ilgili son kararı henüz vermeyen Mauro Icardi, Galatasaray'da bu sezon 22 maça çıktı ve 16 gol atarken, 8 kez de asist yaptı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...