Tgrt Haber

Razvan Lucescu'dan Beşiktaş'a üzücü haber!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: tgrthaber.com
31 May 2024 18:11 - Güncelleme : 31 May 2024 18:19
Razvan Lucescu'dan Beşiktaş'a üzücü haber!

Beşiktaş'ın teknik direktör arayışları inişli çıkışlı bir şekilde devam ediyor. Son olarak, siyah-beyazlılar PAOK'un başarılı teknik direktörü Razvan Lucescu'yu ikna etmeye çalıştı ancak girişimler sonuçsuz kaldı.

Beşiktaş​ Başkanı Hasan Arat​ ve yönetici Hüseyin Yücel​, Yunanistan'a giderek Razvan Lucescu ile bir araya geldi. Kulüp yetkilileri, Lucescu'ya Beşiktaş'ta hayata geçirmeyi planladıkları projeleri ve yapmayı düşündükleri transfer yatırımlarını anlattılar.

Futbolun içinde büyümüş ve Türk futbolunu yakından tanıyan Razvan Lucescu, Beşiktaş'tan gelen teklif karşısında mutlu olduğunu ifade etti. Fakat Rumen hoca, PAOK​ ile devam eden sözleşmesi olduğunu ve şu an için ayrılmayı düşünmediğini açıkladı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ İSTEDİ

Bu sezon PAOK'u Yunanistan şampiyonluğuna taşıyan Lucescu, önümüzdeki sene Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek bir takımda kalmak istediğini belirtti. Yağız Sabuncuoğlu da Lucescu'nun Beşiktaş'ın teklifini reddettiğini duyurdu.

 
 
 
Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...