Tgrt Haber

Real Madrid'in Arda Güler paylaşımı kulüp tarihine geçti: Rekor kırdı

07 Temmuz 2023 09:58 - Güncelleme : 07 Temmuz 2023 10:13
Real Madrid'in Arda Güler paylaşımı kulüp tarihine geçti: Rekor kırdı

Real Madrid, Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Arda Güler'in transferini açıkladığı paylaşımla rekor kırdı. Eflatun-beyazlıların genç yıldızın imzasını açıkladığı paylaşım, aldığı etkileşimle kulüp tarihine geçti.

Milli futbolcumuz Arda Güler​'in Real Madrid​'e transferi sosyal medyada gündemin zirvesine yerleşti.

Genç oyuncunun transferi sadece Türkiye​'de değil Avrupa​'da da büyük ses getirdi.

Real Madrid kulübünün sosyal medya hesabının transfer​ duyurusu için yaptığı paylaşım aldığı etkileşimle tarihe geçti. Arda Güler için yapılan duyuru paylaşımı, kulüp tarihinin en çok etkileşim alan tweeti oldu.

REAL MADRİD'İN SOSYAL MEDYA HESAPLARI ARDA GÜLER İLE DOLDU!

Arda Güler transferine oldukça iyi hazırlandığı gözlemlenen Real Madrid, sosyal medya hesaplarından art arda paylaşımlarda bulundu.

Transfer sonrasında gönderilerinin yüzde 90'ını milli futbolcumuza ayıran dev kulüp, genç yıldızın etkileşim gücünün de farkına vardı. Eflatun-beyazlı kulübün Arda Güler ile ilgili özel içerikle devam edeceği ve Türkiye ile olan bağları daha da kuvvetlendirmek istediği belirtiliyor.

Söz konusu paykaşım 24 saat olmadan 700 bine yakın beğeni, 12 bine yakın yorum ve 80 bin rt aldı. Tweet'in toplam görüntülenme rakamı ise 54 milyon oldu.

İşte Real Madrid tarihinin en çok beğeni alan paylaşımı:

https://twitter.com/realmadrid/status/1676940858447257600

Real Madrid, Arda Güler için 20 milyon Euro bonservis ödeyecek. Ayrıca transferin içinde 10 milyon Euro'yu bulan bonus maddelerinin bulunduğu belirtildi. Milli futbolcumuz İspanyol deviyle 6 yıllık sözleşme imzaladı.

https://twitter.com/tgrthaberspor/status/1677212192054161408

Kaynak: Yeni Şafak

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...