Tgrt Haber

Real Madrid'in Arda Güler planı ortaya çıktı: Ancelotti devrede!

23 Haziran 2023 11:44 - Güncelleme : 23 Haziran 2023 11:59
Real Madrid'in Arda Güler planı ortaya çıktı: Ancelotti devrede!

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler'e her gün bir başka dünya devi talip oluyor. Sevilla, Dortmund ve Ajax'tan sonra bu kez Real Madrid'in teklif yaptığı iddia edildi.

Fenerbahçe​'de Arda Güler​ belirsizliği sürüyor... Genç yıldızın 17.5 milyon Euro bedelle serbest kalabilecek olmasından dolayı Avrupa kulüpleri sıraya girdi.

Genç yıldızın 1 sezon daha kalmasını isteyen kulüp başkanı Ali Koç, Arda Güler ve ailesiyle görüşerek yeni sözleşme teklif etti.

Henüz kararını vermeyen 18 yaşındaki oyuncunun ayrılmaya daha sıcak baktığı belirtiliyor.

REAL MADRİD​'İN ARDA GÜLER TEKLİFİ BELLİ OLDU

İspanya La Liga devi Real Madrid'in Arda Güler için devreye girdiği iddia edildi.

Yeni Şafak'ın haberine göre; Türk yıldızı diğer takımlara kaptırmak istemeyen Real Madrid, Arda Güler'in bonservisini alıp, 1 sezon daha Fenerbahçe'de kiralık olarak oynamasını isteyecek.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin Arda Güler'in yeteneklerinden çok etkilendiği ve oyuncunun mutlaka takıma dahil edilmesini istediği de ifade edildi.

Ajax​ ve Dortmund gibi takımlara daha sıcak bakan Arda, transferde henüz net bir karar vermedi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...