Tgrt Haber

Rıdvan Dilmen'den dikkat çeken Süper Lig tahmini: İlk 4 sırayı belirledi!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: tgrthaber.com
25 Eylül 2024 10:33 - Güncelleme : 25 Eylül 2024 10:34
Rıdvan Dilmen'den dikkat çeken Süper Lig tahmini: İlk 4 sırayı belirledi!

Yorumculuğa geri dönen ünlü futbol adamı Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin ardından ligin ilk 4 sırasını belirledi. İşte Rıdvan Dilmen'in dikkat çeken açıklamaları...

Uzun bir aradan sonra HabertürkSpor ekranlarında yorumculuğa geri dönen Rıdvan Dilmen​, çarpıcı açıklamalarıyla gündem olmaya devam ediyor.

Dilmen, Süper Lig​'in ilk 4 sırasını belirledi. İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamaları:

"İLK 4 BELLİ"

"Fenerbahçe, Galatasaray​, Beşiktaş​... İlk 3 belli mi? Eylül ayı bitmemiş ilk 3 belli. 4. de bence belli; Trabzonspor. Bu inanılmaz bir tahmin de değil."

"MOURİNHO'NUN KARİYERİ DÜŞÜŞTEYDİ"

"Jose Mourinho için yanlış takımla sahaya çıktığını söyleyemem, ama hamleleri üzerine tartışabiliriz. Fenerbahçe’nin geçen sezon deplasmanda Galatasaray'ı 10 kişiyle önde baskı yaparak yenmesi, Mourinho’nun stratejileriyle ilgili düşündürücü bir durum"

"Bayern Münih boştaydı, Barcelona boştaydı, özellikle son 4-5 yıldır kariyeri düşüşteydi... Teknik olarak hata yapabilirsiniz, maç da kaybedebilirsiniz ama benim liderim en kötü şartta derbiden bir gün sonra bizleri bilgilendirebilirdi"

"MOURİNHO'NUN FENERBAHÇE​'YE İHTİYACI VAR"

"Mourinho, Türkiye'ye gelmiş 1 numaralı markadır. Fenerbahçe'nin Mourinho'ya ihtiyacı kadar, Mourinho'nun Fenerbahçe'ye daha fazla ihtiyacı var."

"GALATASARAY DOMİNE ETTİ"

"Lucas Torreira, yalnızca 6 numara değil; bu yüzden yanında Kerem ya da Sara olsa da iyi oynayabiliyor. Galatasaray, beklenmedik bir şekilde oyunu domine etti"

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Futbol Aşkı25 Eylül 2024 10:38

Rıdvan abi yine yorum yapıyor, lig heyecanlı geçiyor artık ne olur neler olur hep merak ediyorum

Sonraki Haber Yükleniyor...