Tgrt Haber

Rıdvan Dilmen'den Süper Lig için dikkat çeken sözler: "Play-off'a gidiyoruz!"

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: NTV Spor
22 Eylül 2024 10:28 - Güncelleme : 22 Eylül 2024 10:30
Rıdvan Dilmen'den Süper Lig için dikkat çeken sözler: "Play-off'a gidiyoruz!"

Eski futbolcu ve ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Kadıköy'de 3-1 kazandığı Fenerbahçe derbisini yorumladı. Rıdvan Dilmen, Süper Lig'de bu sezon şampiyonluğa giden formülü duyururken, play-off sistemiyle ilgili flaş ifadeler de kullandı. İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamaları...

Eski futbolcu ve yorumcu Rıdvan Dilmen​, Trendyol Süper Lig​'in 6. haftasında oynanan ve sarı-kırmızılı takımın 3-1 üstünlüğüyle sona eren Fenerbahçe-Galatasaray derbisini değerlendirdi.

"KOŞARAK PLAY-OFF​'A GİDİYORUZ"

HT Spor'da açıklamalar yapan Rıdvan Dilmen, Türk futbolunun play-off sistemine doğru gittiğini belirterek, "Türk futbolunda böyle bir uçurum hiç görmedim. Koşarak play-off'a gidiyoruz. Böyle devam ederse iş oraya gidiyor. Ben nefret ediyorum play-off'tan ama Avrupa'da vasat liglerde bu var" dedi.

ŞAMPİYONLUK FORMÜLÜNÜ VERDİ

Rıdvan Dilmen, Süper Lig'de 2024-25 sezonunun şampiyonluk formülünü de verdi.

"Dört büyükler"in aralarında oynayacağı maçlara dikkat çeken Dilmen, "Fenerbahçe, Galatasaray​, Beşiktaş ve Trabzonspor'un arasında oynayacağı maçlarda toplam 18 puan var." Bu maçlarda en fazla puan toplayan takım şampiyon olur. Benim iddiam da bu." ifadelerini kullandı.

Kaynak: NTV Spor

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Hasan22 Eylül 2024 10:35

Rıdvan Hoca yine yaptı be her zaman gibi ne söylerse derbiyi izlemek daha da keyifli oluyor ``` Eski futbolcu ve ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Kadıköy'de 3-1 kazandığı Fenerbahçe derbisini yorumladı. Rıdvan Dilmen, Süper Lig'de bu sezon şampiyonluğa giden formülü duyururken, play-off sistemiyle ilgili flaş ifadeler de kullandı. İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamaları... ```

Sonraki Haber Yükleniyor...