Tgrt Haber

Rıdvan Yılmaz'dan transfer açıklaması: Türkiye'ye dönecek mi?

23 Haziran 2023 12:29 - Güncelleme : 23 Haziran 2023 12:34
Rıdvan Yılmaz'dan transfer açıklaması: Türkiye'ye dönecek mi?

İskoçya ekibi Rangers'ta forma giyen Rıdvan Yılmaz, transfer iddialarına cevap verdi. Milli futbolcu devre arasında Fenerbahçe ve Galatasaray'ın gündemine gelmişti.

Kariyerine İskoçya​'nın köklü ekiplerinden Rangers​'ta devam eden Rıdvan Yılmaz​, tatil için İstanbul'a geldi. Bireysel olarak çalışmalarını sürdüren genç sol bek, TRT Spor'un sorularını cevapladı.

İskoçya'da tek başına yaşadığını belirten Rıdvan Yılmaz, "Evi temizleme konusunda kendimi geliştirdim. Orada tesiste kalma gibi bir durum yok. Maç günlerinde kamp yok. Maçtan üç saat önce statta toplanıp, yemeğimizi yiyoruz ve maça çıkıyoruz." ifadelerini kullandı.

"ÇALIŞMADIĞIN ZAMAN GÖZE BATIYORSUN"

Rıdvan, "Çok derbide oynadım ama Celtic​ maçında taraftarla inanılmazdı. Oyuncular inanılmaz çalışmayı seviyorlar. İlk gittiğimde fiziksel olarak hazır değildim. 62 kilo gittim oraya. 65 kilo olunca fiziğimi geliştireceğimi söylediler. Orada çalışmadığın zaman göze batıyorsun. Orada bana belli bir program verdiler ve onu uyguladım. Türkiye Ligi'ne göre İskoçya'da fizk kalite daha yukarıda. Fiziksel olarak bizden çok kuvvetliler. Antrenmanlar da maçlar da çok sert geçiyor. Kuvvet çok farkı bir seviyede orada." dedi.

TÜRKİYE'YE DÖNECEK Mİ?

Süper Lig​'den teklifler alan Rıdvan Yılmaz, "Şu anda planlarımın arasında Türkiye'ye dönmek gibi bir düşüncem yok. Çok büyük konuşmamak lazım ama gerçekten şu anda Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyorum. Zamanı geldiğinde futbolu Beşiktaş'ta bırakmak isterim." açıklamasını yaptı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...